ЖК Сонячний на фундаменті з 90-х: міф або реальність?

васильков 4 067 |
16-03-2021 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Довкола будівництва ЖК Сонячний постає немало чуток. Зазвичай вони викликають у нас щиру посмішку, проте деякі з них ми просто не можемо залишити без уваги, адже для нас важлива наша репутація та ваша довіра. Сьогодні поговоримо про один із таких міфів.


У 90-х на вулиці Сонячній 3 у Василькові, де зараз і споруджується однойменний ЖК Сонячний, вже були спроби побудувати багатоповерхівку. Щось пішло не так, і замість обіцяної новобудови звели лише фундамент, який ще донедавна слугував своєрідним пам’ятником незакінченій справі.



Нещодавно ми дізналися, що хтось розповсюджує чутки, нібито ми будуємо наш житловий комплекс саме на цьому фундаменті — старому, швидше за все аварійному, виконаному незрозуміло ким і яким чином. Проте це не так.


Ми в жодному разі не маємо права так ризикувати життям наших майбутніх мешканців. Як тільки наша команда взялася за процес будівництва, відповідно до технології, ми одразу ж демонтували старий фундамент та розпочали зведення нового, надійного, якісного та дуже крутого! Додаємо фото, щоб ви мали змогу переконатися в цьому.


Не варто хвилюватися — у ЖК Сонячний усе максимально прозоро. Ви завжди можете в цьому переконатися, завітавши на екскурсію будівництвом, а ще краще — відвідати наш сайт та обрати нову квартиру в нашому житловому комплексі!