Пилосос-пароочищувач Rowenta Clean & Steam Multi: знищення до 99,9% бактерій без хімії

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Огляд багатофункціонального приладу, що дозволяє здійснити вологе прибирання підлоги та інших поверхонь швидко і ефективно.

Для безпечного прибирання

Потужний паровий потік очищає поверхні від забруднень різних типів, а також дезінфікує, нейтралізує пил і алергени. Багатофункціональний паровий пилосос Rowenta RY8561WH укомплектований сім'ю насадками для ефективного прибирання на кухні, в санвузлах та житлових приміщеннях. Використання пара дозволяє очищати будь-які поверхні без використання побутової хімії, що особливо важливо, коли в будинку є діти або алергіки.

Особливості конструкції

Мультифункціональний пилосос-пароочисник Rowenta зручно лягає в руку і важить трохи більше 5 кг, що робить безпече прибирання доступним для дітей та тендітних дам. Важлива особливість такого пилососа — у відсутності мішка для збору пилу. Для цих цілей в сучасній конструкції передбачений пиловий резервуар, який легко знімається і миється. 

Картридж проти накипу дозволяє захистити прилад і продовжити термін його експлуатації, а ергономічна ручка і коліщатка надають конструкції маневреності. У Пароочищувачі Clean & Steam Multi передбачено 2 режими подачі пари: Eco — для делікатних поверхонь і матеріалів, і Boost — для битви із стійкими забрудненнями.

Технологія Advanced Cyclonic розроблена спеціально для швидкого прибирання з тривалим результатом. За допомогою цієї технології прилад відфільтровує частинки пилу від повітря, після чого відправляє їх в резервуар для збору пилу.

7 насадок на всі випадки життя

Для очищення килимів і килимових доріжок рекомендується використовувати насадку Ultra Glider, розроблену спеціально для м'яких поверхонь. 

Насадка Dual Сlean & Steam дозволяє одночасно пилососити і відпарювати всі типи поверхонь. У цій насадці передбачено використання спеціальних тканинних мембран, які легко можна зняти і випрати.

Спеціальні щітки для прибирання в кухні і санвузлах виконані в різних кольорах, щоб не можна було переплутати. Щітки легко встановлюються, а після використання їх можна помити або обдати паром, щоб продезінфікувати.

Насадка-концентратор незамінна, коли потрібно позбутися від пилу і бруду в важкодоступних місцях.

Щітка для очищення швів забезпечує чистоту як для підлоги, так і настінної плитки.

Насадка для скла дозволяє в рази полегшити процес очищення дзеркал і вікон. Більше немає необхідності в тривалому натиранні і використанні маси побутової хімії. Сила пару в поєднанні зі спеціальною насадкою забезпечує блискучу чистоту всіх гладких поверхонь.

Гарантія та обслуговування від виробника

Всесвітньо відомий французький бренд Rowenta забезпечує гарантійне обслуговування техніки, придбаної у офіційних дистриб'юторів. Перелік магазинів, в яких можна придбати Rowenta Clean & Steam Multi за вигідною ціною з гарантією від виробника, доступний на офіційному сайті компанії в Україні.