Найкращі якісні бюджетні блендери

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Більшість господинь не відносить блендер до найнеобхіднішого кухонного обладнання. Тому вони намагаються зекономити на його купівлі. Але дешевий – не дорівнює неякісному. За невеликі гроші ви можете отримати надійного та швидкого помічника на кухні, який значно полегшить готування окремих страв. 

Дорогий та дешевий блендери: в чому різниця

Чимало покупців вважає, що чим дорожча техніка, тим вона краща та якісніша. Це не зовсім так. Дійсно, моделі преміум-класу мають багато переваг, але не всі вони необхідні власне для роботи та виконання прямих завдань обладнання. За що ми зазвичай переплачуємо:

  • За бренд. Продукція відомих на весь світ компаній завжди коштує дорожче. А от ціни на блендери в інтернет-магазині від маловідомих фірм більш доступні. При цьому вони пропонують не менш якісний товар.
  • За приставку «професійний». Професійний означає потужний. Тобто такий блендер розрахований на щоденну багатогодинну роботу в їдальні чи ресторані, де готують багато їжі для відвідувачів. Висока потужність домашнім моделям не потрібна. Ви будете використовувати прилад пару разів на день чи ще менше. 
  • За додаткові функції. Дорогі блендери мають декілька режимів роботи, змінні насадки для різноманітної нарізки, мірні стакани, захист від дітей та перегріву, LED-підсвічення тощо. Бюджетні пристрої більш прості та скромні, проте основну задачу виконують не гірше. 

ТОП кращих недорогих блендерів

Беремо до уваги всі вищеперераховані зауваження та обираємо блендер для дому від виробника без гучного імені та з мінімальним набором необхідних опцій. Орієнтовна вартість – у межах 1000 грн. 

В рейтингу популярних бюджетних моделей на сайті Алло лідирує Eisen EBSS. Занурюваний блендер має два швидкісних режими та з легкістю готує крем-супи, смузі та соуси. Ергономічна ручка приладу не вислизає та зручно розміщається в долоні. Чаша з кришкою захищає від розприскування суміші. У якості бонусу ви отримаєте вінчик з нержавіючої сталі для збивання яєць. 

Майже аналогічна модель – блендер Astor HB-1916. Відрізняється трохи меншою потужністю. Але має одну значну перевагу – корпус з харчового пластику, який не вступає в реакцію з їжею під час готування гарячих сумішей. 

Гідний конкурент дороговартісним аналогам – Zelmer ZHB4550L від польського бренду. Він може подрібнювати, змішувати, збивати та робити все це в турбо-режимі. А ріжучі насадки впораються навіть із льодом та замороженими ягодами чи фруктами. Легкий та ергономічний блендер дуже зручний у використанні та не займає багато місця в шухлядці чи на полиці. 

Якщо ви не хочете «працювати руками», то оберіть стаціонарний блендер Saturn ST-FP0056. Одне натискання кнопки, і він майже безшумно приготує страву без вашої участі. Чаша на 1,5 л дозволяє обробляти великі обсяги продуктів. А у маленькому млині на 150 мл зручно дрібнити кавові зерна та спеції.