Витяжка телескопічна – дуже важливий елемент сучасної кухні

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Погані, їдкі запахи – головна проблема будь-якої кухні. Вирішити її допоможе ефективний, якісний прилад для очищення повітря. Це витяжка телескопічна української марки Ventolux. Усі вироби, що відносяться до цього бренду, мають компактні розміри, розширений набір функцій та вигідну вартість.

Моделі відрізняються не тільки робочими параметрами, але й шириною, матеріалом корпусу та дизайном. Важливим плюсом телескопічних витяжок Ventolux є доступна ціна, що робить цей корисний товар бажаним для більшості українських покупців.

 

Особливості телескопічних витяжок

Телескопічний кухонний очисник повітря є недорогим аналогом вбудованої витяжки, від якої він, головним чином, відрізняється за способом монтажу. Подібні моделі встановлюються замість нижньої частини шафи, тому на кухні вони зовсім непомітні. Можливо побачити лише низ, а також передню планку, при висуванні якої пристрій запускається.

Кухонні витяжки марки Вентолюкс мають такі властивості:

  1. Ширина виробів у межах 50-60 см дає можливість застосовувати їх у складі зі звичайними, компактними кухонними приладами – духовками, мікрохвильовою піччю та іншим побутовим обладнанням.
  2. Окрім низу та передньої панелі всі інші частини витяжки невидимі. Тому їхній колір не вплине на зовнішній вигляд кухні. Як правило, він буває чорним, білим, коричневим чи кремовим.
  3. Передня частина виготовлена ​​з декоративного скла або емальованої сталі.
  4. Вартість телескопічних витяжок майже завжди в декілька разів нижча від купольних.
  5. Продуктивність пристроїв становить 430-1200 кубометрів на годину. Це дає можливість використовувати витяжки Ventolux для найширших кухонь.
  6. Пристрої управляються сенсорно або за допомогою механічних елементів, що розташовані за передньою панеллю. Вони помітні лише якщо висунути панель. При такому її положенні витяжка працюватиме у попередньо встановленому режимі. 

Різні моделі можуть бути розраховані на роботу у двох-, трьох- або п'ятишвидкісному режимах. Вироби з продуктивністю в межах 430-620 м3/год функціонують за принципом відведення та рециркуляції. LED або галогенні лампи розміщуються в нижньому сегменті витяжного пристрою, що прилягає до стіни. Кухонне устаткування Ventolux має трирічну гарантію.

Телескопічні витяжки висувного сьогодні є у лідерах за популярністю на ринку кухонного обладнання. Серед їхніх найяскравіших переваг не лише непомітна, прихована конструкція, а й висока продуктивність, оптимальний набір функцій та великий вибір модифікацій. Крім того, ці компактні витяжки дозволять вам встановити додаткові кухонні меблі.