Нові технології в стоматології

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Що повинна собою являти хороша сучасна приватна стоматологія в розумінні пацієнта XXI століття? Які її можливості він вважає обов'язковими, на що звертає увагу при виборі місця лікування?

Якщо подивитися в будь-який відгук, в якому стоматологічна клініка отримала 5 балів (зірок) з 5, найважливішими моментами для її відвідувачів є:


• нове обладнання, не тільки прискорює лікування і здешевлює послуги, а й орієнтоване на комфорт людини, у якого болить зуб або ясна;
• доброзичливий персонал;
• якісні матеріали, що застосовуються в роботі (від визнаних виробників Європи і США);
• чистота і хороше світло в кабінеті;
• можливість отримати всі необхідні послуги в одному місці.


У Києві є чимало клінік, в яких дотримані 2-3 і навіть 4 пункту зі списку, а всі 5 умов виконані тільки в одному місці, мережі Люмі-Дент. Саме тому вона стала переможцем конкурсу «Національний бренд 2020» в номінації «Стоматологія».


Топ-5 нових технологій, які застосовує стоматологія Lumident


Які технології зуміла запропонувати своїм відвідувачам передова стоматологічна клініка столиці? Насправді список її можливостей дуже великий, і всього в короткому звіті не перелічити, але якщо говорити про головні плюси, які містить практично кожен відгук пацієнтів Люми-Дент, то в топ-5 увійшли:
• лікування зубів під мікроскопом, який застосовується у всіх складних випадках (дає збільшення проблемної області в 35-40 разів, виключає лікарські помилки, забезпечує комфорт пацієнта, оскільки персонал працює з екраном мікроскопа, а не «нависає» над особою хворого);
• сучасна діагностика (3 рентген-кабінету з томографами, 2 апарати для комп'ютерної томографії обладнані цефалостатом, який навіть в однині зустрічається в київських стоматологічних клініках вкрай рідко);
• новітні матеріали від виробників Європи та США (включаючи ультратонкі вініри, під які не потрібно навіть обточувати емаль);
• комп'ютерна анестезія (знеболювання без уколу, той випадок, коли будь-яке лікування дійсно проводиться без найменшого болю);
• 3 лазерних апарата (тільки 1 стоматологія з 20 в місті використовує 1 лазер, а в Lumident персонал працює з трьома сучасними установками).


Протезування


Люмі-Дент не тільки використовує сучасні рішення естетичної стоматології, віддаючи перевагу ультранірам, компонірам, люмінірам, але і є безумовним лідером в Україні по установці вінірів.

Тисячі жителів столиці вже змогли тут виправити прикус за допомогою найтонших накладок (протезування зубів фронтальної зони при незначних порушеннях) і отримати по-справжньому голлівудську посмішку (термін служби пластинок - до 15 років). А також позбутися від видимих ​​дефектів емалі без її обточування.


Крім виниров, в Lumident встановлюють будь-які інші види протезів на зуб:
• цирконієві коронки (значно легше і зручніше металокерамічних, абсолютно біосумісні, не викликають алергії, по светопропускной здатності практично ідентичні натуральної емалі);
• мостовидні протези;
• умовно-знімні іммедіат «метелики»;
• знімні протези з нейлону, вдосконаленого акрилу і т.і.


Імплантація зубів


Тим, хто не хоче більше повертатися до питання про відновлення жувальних функцій (все-таки протези потрібно періодично міняти, а зуб під ними - лікувати), персонал стоматологічних клінік мережі Lumident запропонує більш ефективне рішення.

До слова, імплантація зубів - це не тільки надовго (імпланти не потрібно замінювати), вона ще й продовжує життя людини (є наукові підтвердження цього факту).


Причому дана процедура доступна не тільки обраним, але всім бажаючим, оскільки її тривалість і ціна значно знижена завдяки новим технологіям:
• протоколам одноразової імплантації 4-6 імплантів для відновлення всієї щелепи (імплантація All-on-4 або All-on-6, видалення зубів може проводитися в той же день);
• хірургічним шаблонам (модель щелепи з відмітками точок формування кісткової лунки, значно прискорює операцію, знижує її травматичність і підвищує ймовірність приживлення).


Послуги ортодонта


Прикус в Lumident можна виправити як з брекетами, так і без них. Установка брекет-системи проводиться без болю, зліпків більше не потрібно - кожна клініка застосовує сучасні дентальні сканери T-scan (на весь Київ їх використовують не більше 6 стоматологічних клінік).


Дитячий прикус лікарі-стоматологи коригують за допомогою кольорових знімних пластинок (це не боляче, відвідувати фахівця щомісяця не потрібно, зате часу лікування займає мінімум).


Дорослі можуть поставити прозорі сапфірові брекети, керамічні системи в колір емалі або «заховати» ортодонтичну конструкцію за зуби (внутрішнє розташування, лінгвальні скоби). Послуги ортодонта стоматологія пропонує в кожній клініці (можна вибрати адресу поруч з будинком або роботою, в центр більше їздити не доведеться).

Дитяча стоматологія


Хороша стоматологія - це не тільки своєчасна допомога, а й нові технології організації процесу обслуговування пацієнтів (особливо, маленьких). В цьому плані Lumident - один з новаторів українського ринку, оскільки тут персонал не тільки володіє сучасними методиками лікування молочних зубків, але і застосовує:
• тактику поступового звикання для малюків (ніяких процедур на першому прийомі - лікар спочатку повинен завоювати прихильність пацієнта);
• психологічну підготовку дітей до лікування (звичайно, ніхто не буде витрачати дорогоцінний час, коли допомога потрібна терміново, але якщо батьки привели дитину на профілактику, лікар обов'язково пояснить йому, що буде робити в роті і навіщо);
• повністю бесстрессового лікування під седацией (система подачі «звеселяючого газу» з носової масочкой).


Діагностика, професійне видалення зубного каменю, відбілювання зубів, пломбування - кожну адресу стоматологічної клініки Lumident пропонує всі послуги для підтримки здоров'я маленьких пацієнтів. І дорослих теж, в кожному відділенні ведеться прийом відвідувачів будь-якого віку. Просто зателефонуйте, назвіть свій житловий масив і записуйтеся всією сім'єю на прийом, щоб в цьому переконатися.