Подарунки для хлопців — міні-гайд для прекрасної половини людства

васильков 419 |
17-02-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Вже сьогодні думаєте, що подарувати на день народження другій половинці, брату чи сину? Ми вирішили полегшити вам пошуки і підготували для вас спеціальну добірку, якій дали назву “Подарунки для хлопців, або універсальні сюрпризи на всі випадки життя”. Тут ви знайдете такі речі, яким буде радий кожен хлопець. А ще ми поділимося з вами кількома секретами: де придбати подарунок і як неординарно його запакувати. Обов’язково дочитайте статтю до кінця.

It’s time for presents!


Напевно, найкращий варіант для подарунка — аксесуари. Проте навіть до вибору такої, здавалось би, дрібнички варто підходити відповідально. Шанс обрати доповнення до образу, яке не сподобається людині, малий, але ніколи не дорівнює нулю. Саме тому ми виріши поділитися з вами власним списком оригінальних та неочікуваних сюрпризів, щоб точно попасти в саме яблучко і обрати необхідний та класний подарунок. 


Візитниця — чудовий вибір для молодих людей, які часто заводять нові знайомства. Тут ми рекомендуємо зупинитися на двох виробниках: американський GUESS та німецький HUGO. Гесс пропонує дуже сучасний та стильний варіант з тисненням-лого і незвичайним дизайнерським декором. Цінителям нестандартних рішень така візитниця точно буде до вподоби. В асортименті бренду Х’юго є готовий подарунковий набір: візитниця зі шнурком в брендовому пакуванні. Тут, крім відділення для пластикових карт, також є одна внутрішня кишеня. 
Ще один безпрограшний варіант — обкладинка для паспорту. Особливо актуальний презент для хлопців, які саме отримали паспорт. Такі речі треба особливо оберігати, тому обкладинка — це справді потрібна річ. У цій справі обирайте знаменитий бренд BOSS. Натуральна шкіра в комбінації з іншими матеріалами, патерн-лого і навіть тримач для ручок — універсальний та практичний виріб для молоді. 

Як запакувати? 


Проявіть всю свою фантазію та креатив: зробіть так, щоб хлопець взагалі не здогадався, що всередині, або ж подумав про щось інше. Ще одна цікавенька ідея: коробка в коробці, а в коробці коробка і так ще багато-багато коробок. Розпакування буде довгим та дуже емоційним, в цьому можете бути впевнені. 


Куди вирушати на шопінг?


Просто переходьте за посиланням ultra-shop.com/ua. В інтернет-магазині Ультрашоп ви зможете підібрати подарунок для будь-кого, а також оновити гардероб і поглянути на світ моди, брендів і трендів по-новому. Ultrashop — це місце, де здійснюються всі мрії модників та модниць, підлітків та дорослих. Переконайтеся в цьому прямо зараз!