Популярні люксові речі 2023

новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Якщо вам важливо в поточному сезоні бути в тренді, радимо неодмінно поповнити гардероб хоча б однією люксовою річчю. Відразу зазначимо: не варто купувати репліку, навіть якщо ціна здається дуже привабливою. Оригінальна сумочка Prada або шовкова хустка Hermes прослужать вам набагато довше за будь-яку копію. А якість справжніх люксових речей точно не зрівняється навіть з ідеальними репліками, які з часом все ж таки вицвітають, деформуються і псуються. Тоді як той самий оригінал Гуччі може прослужити 10–15 років і більше, зберігаючи досконалий зовнішній вигляд. У статті розповімо, які саме брендові аксесуари, одяг та взуття зараз особливо популярні.

Французькі бренди

На піку популярності 2023 року люксові речі від таких будинків мод:

  1. Louis Vuitton. Бренд був заснований у 1854 році. Спочатку компанія виробляла лише валізи, а пізніше асортимент був поповнений сумочками та аксесуарами. Наприкінці 90-х років минулого століття Луї Віттон запропонував клієнтам одяг, взуття та прикраси, а з 2016 року у продажу з'явилися парфуми цього бренду. Стилісти радять цього сезону поповнити гардероб новою сумкою Louis Vuitton.
  2. Chanel. У списку актуальних речей від Шанель все ще залишається маленька чорна сукня, але якщо така у вас уже є, то зверніть увагу на знамениті парфуми бренду, які виробляються вже понад сто років. Щоб бути в тренді, можна придбати витончений золотий годинник Chanel.
  3. Christian Dior. Компанія пропонує не лише одяг та взуття, але й різноманітні прикраси, а також предмети інтер'єру. Цього сезону можна поповнити гардероб костюмом або туфлями від Діор, щоб залишатися в тренді.
  4. Hermes. Спочатку цей бренд робив екіпірування та аксесуари для верхової їзди, але сьогодні в каталозі можна знайти легендарні шовкові хустки, взуття, одяг, сумки, парфумерію, ювелірні прикраси і навіть посуд. Нинішнього сезону особливо високий попит на взуття та хустки Hermes.

Італійські будинки мод

Якщо ви віддаєте перевагу італійським брендам, зверніть увагу на цей список актуальних у 2023 році торгових марок:

  1. Gucci. У каталозі бренду є практично все для створення модного образу: взуття, одяг, аксесуари. Також можна придбати й різні предмети інтер'єру Гуччі. У 2023 році модниці купують светри, сорочки та сукні цього будинку мод.
  2. Dolce&Gabbana. З легендарним логотипом D&G сьогодні можна придбати чоловічий та жіночий одяг у діловому стилі та кежуал. Також в асортименті є парфумерія та ювелірні вироби для жінок та чоловіків. Щоб бути в тренді, придбайте якусь прикрасу цього бренду.
  3. Prada. Ще недавно на піку популярності були сумочки Прада, але сьогодні найбажаніша продукція цього бренду — сонцезахисні окуляри з оправами різних форм.

Щодо інших європейських торгових марок, то цього сезону попит має продукція британського бренду Burberry, особливо тренчі та пальто.