Магазин Кібернетики працює у м. Васильків

васильков 156 |
21-11-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Кібернетики - це мережа магазинів сучасної цифрової техніки, де представлено широкий вибір мобільних пристроїв, комп'ютерної, фото- та відеотехніки від відомих світових виробників, а також техніки для дому та електротранспорту. Заснована в місті Херсон, мережа нараховує безліч магазинів у всій території України. Наразі в місті Васильків функціонує один магазин, де ви зможете знайти все - від невеликих мобільних пристроїв до великих побутових помічників. Якщо бажаної моделі немає в наявності, Кібернетики з радістю передзамовлять її особисто для вас.

Приходьте за девайсом в магазин за адресою вул. Соборна, 62 або замовляйте його в декілька кліків на сайті kibernetiki.ua, де ви зможете переглянути наявність, порівняти функціонал моделей бажаних пристроїв та оформити замовлення не виходячи з дому. 



Турбуючись про комфорт та безпеку клієнтів, Кібернетики забезпечать будь-який зручний спосіб отримання гаджетів: самовивіз з магазина або доставка в найближче відділення «Нової пошти».

У Кібернетики ви знайдете широкий асортимент товарів - смартфони різних цінових категорій, ноутбуки для роботи та розваг, павербанки для зарядки в дорозі, електротранспорт для міських подорожей, побутову техніку для комфортного життя, комп'ютерну техніку для всіх сфер використання та багато інших девайсів від. Купуючи техніку у Кібернетики, ви отримуєте не лише новітній пристрій, а й офіційну гарантію від виробника. Компанія завжди готова підтримати вас у вирішенні будь-яких питань та недоліків, які можуть виникнути.

Крім вражаючого асортименту, Кібернетики пропонують неперевершений сервіс. Команда професіоналів, що працюють тут, готова не просто продати вам гаджет, але й допомогти обрати те, що дійсно підходить саме вам. У магазині завжди дружня атмосфера, створена привітливими продавцями. Тут ви отримаєте професійну консультацію, поради щодо використання гаджетів та обов'язково знайдете необхідний пристрій, який задовольнить всі ваші потреби.

Окрім цього, для клієнтів діє бонусна програма, завдяки якій ви зможете накопичувати бонуси та оплачувати ними наступні покупки. Також учасники програми лояльності отримують унікальні акційні пропозиції на день народження та інші свята.

Завжди можна отримати додаткову консультацію та оновлену інформацію про діючі акції й знижки на сторінці Instagram - kibernetiki com ua. Там регулярно проводять розіграші топової техніки та демонструють відеоогляди популярних товарів і світових новинок.