Мережа магазинів "Кібернетики" відкриває другий магазин у м. Васильків

васильков 68 |
24-12-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У місті Васильків з'явився ще один магазин сучасної техніки та електроніки - "Кібернетики" . Це вже другий магазин цієї мережі місті, що стає свідченням популярності та довіри місцевих жителів до них.

 Кібернетики приїхали до Василькова зі сміливого півдня, щоб поділитися своїм теплом і звичайно навенькими гаджетами. Компанія була заснована в 2005 році в м. Херсон і  налічує понад 40 магазинів по всій території України.

22 грудня відбулось відкриття магазина "Кібернетики" за адресою вул. Декабристів, 186. 



У "Кібернетики" кожен відвідувач знайде широкий асортимент смартфонів, ноутбуків, аудіо- та комп'ютерної техніки, прилади для дому та кухні. Тут ви зможете ознайомитися з останніми новинками, порівняти моделі та знайти те, що підходить саме вам.

Особливою перевагою є приємна атмосфера в магазині та наявність привітних та професійних консультантів, які завжди готові допомогти порадою та надати необхідну інформацію.

Та якщо ви не знайшли бажаний товар у магазині, відвідайте сайт kibernetiki.com.ua. Тут ви зможете знайти більший вибір товарів та замовити доставку або на магазин у Василькові або на відділення Нової Пошти.

Магазин "Кібернетики" не забуває про своїх клієнтів: регулярні акції, знижки, розіграші та кешбек, роблять покупки ще вигіднішими та приємнішими.

На сторінці  Instagram kibernetiki.com.ua - ви зможете побачити відеогляди на товар, вибірки з найкращими знижками і найцікавіше -розіграші! Щомісяця вони влаштовують захопливі розіграші, які приносять величезну радість та цікаві призи підписникам. Разом з "Кібернетики" ви маєте шанс виграти найкращі гаджети, сучасну техніку та багато інших цікавих подарунків.

м. Васильків, вул. Декабристів, 186.