Директора "Васильківтепломережа" підозрюють у завданні збитків бюджету міста більш ніж на 5 млн гривень.

васильков 7 563 |
24-09-2021 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За даним фактом у Васильківській міській раді розпочато службове розслідування, на час розслідування В.І.Бірка відсторонено від виконання посадових обов'язків.
Посадовця підозрюють у тому, що він у змові з директором готельного комплексу, суттєво занижував показники тепла, які надавалися суб'єкту господарювання.

Посадовці міської ради, звернули увагу, що рахунки за тепло п'ятиповерховому готельному комплексу були аналогічні 1 кімнатній квартирі. Згодом за допомогою спеціального обладнання вдалося встановити, що готельному комплексу постачалося тепло, яке не враховувалося під час формування платіжки.Тобто Валерія Бріка підозрюють, у організації корупційної схеми, в результаті якої мешканці Василькова оплачували тепло, яке надавалося готельному комплексу.

На даний час, "Васильківтепломережі" призначено генерального директора, який звільнив Валерія Бріка із займаної посади. Службова перевірка триває і її висновки будуть направленні до правоохоронних органів. Однак слідча комісія вже володіє інформацією про інші об'єкти, які Валерій Ізяславович "обігрівав" за рахунок мешканців міста.