Мера Василькова та її радника підозрюють у привласнені благодійних коштів

васильков 6 989 |
16-08-2022 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Ігор Мосійчук опублікував допис, де розповідає, що очільниця Василькова Наталія Баласинович та її радник та співмешканець Андрій Мельник можуть бути причетними до привласнення благодійних коштів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Ігоря Мосійчука у Facebook.

Ігор Мосійчук пише:

Вашій увазі документи підтверджуючі факт привласнення ОЗУ "васильківські мародери" близько 1 мільйона 158 тисяч гривен зібраних благодійних внесків на допомогу добровольчому батальйону ТрО "Щит Васильківщини", а по факту на банківську карту радниці Васильківської міської голови Наталії Баласинович - Златослави Кравченко.

Далі він розповідає, що Кравченко витрачала і перераховувала кошти виключно за вказівкою міської голови Баласинович та її радника Андрія Мельника.



Автор зауважує:

Це задокументовано СБУ і більше того зафіксовано самою Злотославою Кравченко яка з Німеччини вже чітко повідомила подільникам, що якщо сяде вона, то сидітимуть і вони. Баласинович з Мельником як можуть заспокоюють Златочку обіцяючи порішати… Хочемо запевнити Златославу, що ніхто нічого не порішає, бо з такою вонючкою як ця справа про розкрадання благодійних коштів і близько ніхто справи мати не хоче!

Мосійчук розповідає, що у Кравченко є один вихід - дати покази на своїх спільників Баласинович і Мельника та отримати мінімальне покарання, а якщо вона цього не зробить, то її чекатиме міжнародний розшук, арешт у Німеччині, екстрадиція в Україну, суд та від 3 до 8 років позбавлення волі.

Також він розповідає, що Кравченко використовувала дані кошти наступним чином: знімала собі та подільникам готівку, скуплялася в "Сільпо" та "АТБ", розраховувалася на автотранспорті, та перераховувала кошти посадовцям Васильківської міськради. Однак коли згодом вона втекла до Німечинни, де продовжила витрачати вкрадені у людей кошти.

Ігор Мосійчук на кінець зазначає:

Дякуємо СБУ та Нацполіції за повне документування цього та інших злочинів «васильківських мародерів», але водночас м’яко кажучи дивує позиція керівника обухівської окружної прокуратури Гладія Євгенія Васильовича який вагається з погодженням підозри у скоєні ряду злочинів радником і співмешканцем міської голови Баласинович, покищо командиром добробата «Щит Васильківщини» який він використовував не для захисту міста і країни а як прокладку для особистого збагачення Андрієм Мельником. І останнє там мародер Андрій Мельник прикривається співпрацею з ГУР МО і нібито дружбою з самим Кирилом Будановим… ми вже почали доносити цю та іншу інформацію про «васильківських мародерів» до Буданова та інших представників військово-політичного керівництва України!