Будинок під ключ – чи варто будуватись в нинішній час?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Для багатьох людей нинішній нестабільний період став перепоною у реалізації планів на майбутнє. Через відсутність упевненості у завтрашньому дні бажання побудувати будинок для сім’ї чи оновити дачну будівлю відкладаються. Щоб вас не лякало подорожчання будівельних матеріалів та тривалість будівництва, варто звернути увагу на каркасні технології зведення будівель. Технологія має свої беззаперечні переваги:

  • швидкість реалізації проєкту, якщо порівнювати зі звичайним будівництвом
  • доступна вартість завдяки використанню новітніх технологій
  • міцність конструкції через використання металевого каркаса та вологостійких сендвіч-панелей
  • енергоефективність, обумовлена використанням деревини

Не варто відкладати мрію про власний будинок на потім, власником чудового житла ви можете стати вже найближчим часом.


Де замовити проєкт “швидкого” будинку

Компанія Artmetall має багаторічний досвід у проєктуванні та будівництві об'єктів канадської технології. Бюро має типові розробки, проте реалізує індивідуальні проєкти з урахуванням багатьох чинників. Фахівці компанії можуть запропонувати широкий перелік будівель – від модульних будиночків до капітального житла з усіма вигодами. Завдяки використанню міцних металевих каркасів можливі навіть 2-поверхові конструкції. З прикладами готових проєктів можна ознайомитись на сторінці https://artmetall.ua/turnkey-house.html . Для персональної консультації та первинного розрахунку робіт варто звернутись за консультацією до менеджера. При оцінці проєкту фахівці беруть до уваги такі фактори:

  • особливості земельної ділянки (наявність ухилів, розміри) – від цього залежатиме вид фундаменту
  • площа будівлі
  • бажана поверховість
  • кількість та якість комплектувальних та оздоблювальних матеріалів матеріал покрівлі

Компанія максимально враховує побажання клієнта при розробці макета, тому дім вашої мрії може стати реальністю в найкоротший термін. Проєктування будинку проводиться безоплатно, і вже після його затвердження підписується договір про співпрацю. Остаточна вартість розраховується перед укладанням договору. На початковому етапі реалізації проводиться монтаж металевого каркаса, а пізніше – всі інші етапи збору. Необхідні комунікації вмонтовано в сендвіч-панелі, тому їх підключення не забиратиме дорогоцінний час. На завершальному етапі відбувається приймання готового будинку та підписання відповідної документації.

Не відкладайте свої мрії на потім – телефонуйте до Artmetall вже сьогодні!