Електромобіль: різні зарядні станції

васильков 203 |
12-09-2022 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Існують різні типи штекерів, з’єднань і кабелів для зарядки електромобілів. Огляд типів зарядних станцій, які ви знайдете на європейському ринку, на змінному струмі змінного струму та на постійному струмі постійного струму. Ви можете замовити підбір авто.

Побутова розетка

Будь-який електричний або гібридний автомобіль можна підключити до традиційної побутової розетки 8А (ампер) або 10А зі змінним струмом і потужністю 2,3 кВт. Це можна зробити за допомогою кабелю зі стандартним штекером для «стіни» з одного боку, посередині блоком керування, який може зменшити струм для запобігання перегріву, а з іншого боку — підключенням типу 2 для автомобіля.

Заряджання займає від тривалого часу (8 годин) до дуже тривалого часу (20 годин і більше) за допомогою цього базового рішення. Проте ви завжди можете використовувати його як екстрене рішення або навіть завжди можете заряджати такий гібрид, який підключається від мережі.

Увага: уникайте використання подовжувачів, які рідко пристосовані до необхідного струму. Ви піддаєтеся серйозному ризику пожежі або ураження електричним струмом (на відкритому повітрі) з такими виробами. Є також «посилені» пробки з 3, 2 кВт і 14А, які заряджаються менш повільно і мають свій диференціальний автомат.

Настінний ящик

Хто повністю насолоджується своїм чистим електромобілем. Якщо ви хочете отримувати задоволення, ви навряд чи можете зробити що-небудь, окрім як встановити вдома настінну приставку або домашній зарядний пристрій.
Така настінна коробка забезпечує зарядку, а також забезпечує швидку зарядку (від 3-4 годин до повної ночі) з можливістю інтелектуального керування заряджанням автомобіля. Пристрій може регулювати зарядку відповідно до найнижчих цін на електроенергію або піків споживання.

Потужність такої установки може становити до 7,4 кВт (32А) при однофазному підключенні, а при трифазному 11 кВт (16А) або навіть 22 кВт (32А). Існують також підключені рішення для виставлення рахунків окремо для приватних і професійних платежів, наприклад, з можливістю автоматичного створення рахунків-фактур або звітів про витрати.

Ви також можете дистанційно контролювати стан зарядки за допомогою смартфона або комп’ютера. Більшість сучасних електромобілів мають внутрішній зарядний пристрій потужністю 11 кВт, а іноді і 22 кВт.

Компанія Motor Scout motorscout.ua допоможе обрати авто.