Майже 10 років довіри та співпраці: офіційне представництво автомобілів KIA в Києві

васильков 5 |
25-02-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Свою історіюавтосалон KIA у м. Київ розпочав у 2015 році з відкриття представництва у “Автомобільному центрі Київ”. За майже 10 років своєї діяльності на автомобільному ринку України ми змогли наростити асортимент авто продукції для українських покупців та впровадити ряд нових послуг, серед яких виконання технічного обслуговування та ремонту будь-якої складності офіційними представниками виробника.

Накопичений досвід із продажу та підтримки авто, а також широкий модельний ряд автомобілів KIA, дозволяє нам підібрати підходящий варіант для будь-якого, навіть найвибагливішого клієнта. Крім того, ми гарантуємо якісне сервісне обслуговування від офіційного виробника.

Які саме послуги ми надаємо

    Автосалон KIA пропонує широкий спектр можливостей для своїх клієнтів:

●     Продаж легкових автомобілів: автосалон представляє широкий асортимент моделей, починаючи від сімейних KIA Ceed і закінчуючи улюбленими всіма кросоверами KIA Sportage;

●     Постачання оригінальних автозапчастин: забезпечення оригінальними комплектуючими від виробника;

●     Технічне обслуговування та ремонт: можливе технічне обслуговування та ремонт вашого авто від офіційного виробника;

●     KIA assistance: унікальна програма 3-річного обслуговування від офіційного представництва KIA. Ми забезпечуємо гарантійний ремонт та цілодобову лінію підтримки, куди може звернутися водій у випадку неприємностей на дорозі;

     Також автосалон KIA на Почайній передбачає проведення тест-драйву для потенційних клієнтів та програму гнучкого кредиту. Окрім того, великий простір салону та вдале поєднання атмосфери природи і технологій точно не залишить вас байдужими.

Яке авто найкраще обрати?

     Модельний ряд автомобілів KIA в Україні представлений як і вже давно відомими KIA Ceed, KIA Stonic та KIA Sportage, так і новими потужними електрокарами KIA EV6. Проте беззаперечним лідером серед автомобілів KIA в категорії “нові авто в Україні” є оновлений електричний кросовер KIA Niro EV. Дане авто має доволі брутальний вигляд ззовні, проте цілком екологічне всередині. Відтепер вам не доведеться обирати між екологічністю, економністю та зручністю, адже все це поєднано в новому KIA Niro EV.

     Електричний двигун потужністю 150 к.с. забезпечує динаміку авто, а оновлений салон та панель керування подарує вам незабутні емоції від поїздки. Крім того, збільшення внутрішнього місця дозволить взяти більше багажу, що стане в нагоді для сімейних подорожей або поїздок із друзями.

     Окрему увагу конструктори приділили системі безпеки, впровадивши з десяток інновацій, серед яких система автономного аварійного гальмування, інтелектуальний круїз-контроль та система допомоги при паркуванні в поєднанні з камерою заднього виду.

Чому KIA в Автомобільному центрі Київ - це правильний вибір?

  1. Ми - офіційний представник KIA в Україні: це гарантує, що ви отримаєте оригінальний автомобіль та якісний сервіс.
  2. У нас представлена вся лінійка автомобілів KIA: ви можете вибрати модель, яка ідеально підходить вашим потребам.
  3. Наші фахівці сертифіковані KIA: вони знають все про вашій автомобіль і подбають про нього.
  4. Ми пропонуємо зручну цінову політику: у нас ви знайдете автомобіль на будь-який бюджет.
  5. Ми знаходимося в зручному місці: наш автосалон розташований у м. Київ, вул. Степана Бандери 22.