Портативні електростанції – вдалий варіант для маленьких приміщень

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Електричну енергію можуть виробляти не тільки громіздкі установки. З цим завданням також чудово справляються портативні електростанції, які представлені тутhttps://sun-energy.com.ua/bezperebiyne-zhyvlenya/portatyvni-elektrostantsiyi/. Подібні пристрої можна використовувати не тільки як резервне енергозабезпечення. Вони часто використовуються як основне джерело енергії. Їх встановлюють у житлових приміщеннях, офісах, на невеликих підприємствах.

Переносна електростанція виручає на природі або у випадку виникнення перебоїв з електропостачанням в будинку чи квартирі. Вона стає тимчасовим джерелом енергії. Зараз таке обладнання досить надійно для використання у зазначених цілях, має малі розміри, завдяки чому відрізняється мобільністю.

Особливості оснащення

Портативні електростанції можуть бути двох типів: бензинові та дизельні. Для побутових потреб і для невеликих підприємств краще брати невеликі дизельні генератори. Вони можуть мати низький і високий оборот. Якщо портативний пристрій буде в експлуатації постійно, то бажано встановлювати генератори з низьким оборотом. Якщо генератор не буде постійно працювати, то краще купувати пристрої з високим оборотом.

Портативні генератори, які працюють на бензині, мають набагато меншу вартість. Як правило, пристрої на такому паливі використовуються тільки як аварійне джерело електричної енергії. Вони застосовуються протягом невеликого періоду, коли перестає працювати основне джерело.

Переваги використання

Усі портативні генератори електричної енергії мають великий ряд переваг:

  • завдяки своїм невеликим розмірам ці пристрої стали дуже мобільними. При виході з ладу їх можна легко перемістити на інше місце;
  • портативні електростанції не займають багато місця, тому це відмінний варіант для маленьких приміщень;
  • усі генератори даного типу мають потужність від 2,5 кВт і вище, що дозволяє забезпечувати невеликі кімнати енергією;
  • деякі портативні генератори повністю автоматичні: вони можуть запускатися без втручання людини, якщо раптом зникне електроенергія.

Не менш важлива перевага таких електростанцій полягає у рівні шуму. Сучасні пристрої у процесі роботи не створюють сторонніх звуків. Вони малошумні завдяки захисному кожуху. Основна його функція – захист від пилу та вологи, але він додатково непогано справляється зі звукоізоляцією. Дане обладнання може похвалитися й економічністю. Більшість моделей можуть автономно працювати тривалий час на малій кількості палива.