Де краще орендувати квартиру в Києві?

васильков 12 |
16-01-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Переїжджаєте в Київ або шукаєте тимчасове житло? Найкращий спосіб облаштуватись — зняти квартиру в Києві. Велике різноманіття варіантів можна знайти у різних районах міста. Де ж найкраще орендувати нерухомість?

Найкращі райони для життя

Кожен район столиці має свої особливості. Деякі відрізняються гарно розвиненою інфраструктурою. Деякі мають затишні зони для відпочинку. А в деяких можна орендувати житло за дуже привабливою ціною.

Серед найкращих для життя районів виділяють:

  • Подільський — один із найстародавніших і водночас найдорожчих; має дуже розвинену інфраструктуру; містить багато освітніх та розважальних закладів; тут можна знайти квартиру з чудовим краєвидом;

  • Голосіївський — його обирають ті, хто цінує свіже повітря та затишок; тут розташовані великі парки, машин не багато; крім того, саме Голосіївський район відомий низьким рівнем злочинності;

  • Шевченківський — містить все необхідне для життя: школи, дитячі садочки, розважальні зони; має гарну транспортну розв’язку, завдяки якій не проблема дістатися у будь-який куточок Києва;

  • Оболонський — один з найбільш комфортних районів міста; чистий, безпечний; тут є і метро, і наземний транспорт; дістатися на роботу чи навчання — не проблема.

Ціни дуже різні. Звісно, чим привабливіший район, тим дорожче коштує нерухомість. Але якщо зазирнути на портал country.ua, то можна знайти різноманітні варіанти на будь-який бюджет.

На що слід звернути увагу, обираючи місцевість

Не тільки район міста повинен відповідати вашим вимогам. Нюанси розташування квартири також важливі. Якщо у вас є маленька дитина, варто впевнитись, що поряд є садочок, школа та дитячий майданчик. Для студентів важливо, наскільки зручно буде діставатись до навчального закладу. Людям, що працюють, принципово мати швидкий маршрут до офісу. А для пенсіонерів головною вимогою стане наявність затишного місця для відпочинку.

Обирайте те, що вам важливо. А відповідні варіанти шукайте на country.ua. Тут ви точно зможете знайти те, що потрібно.