Медицинські рентгени від компанії MedicalStore

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сьогодні рентгенівські апарати пропонують набагато більше, ніж рентген легенів або кінцівок. Сучасні рентгенівські системи – це конструкції, пристосовані для комплексного обстеження, в тому числі  для пацієнтів у інвалідному візку.

Виробники рентгенівських апаратів пропонують мобільні та стаціонарні рентгенівські апарати. Ринок пропонує рентгенівське обладнання в різних конфігураціях: стаціонарне, пересувні рентген апарати та портативні. Сьогодні компанія MedicalStore пропонує придбати рентген апарати на сайті компанії як нові, так і б/в.

Як вибрати рентгенівський апарат?

Першим критерієм вибору має бути технологія, за якою проводять рентгенологічні дослідження. Це можуть бути аналогові або цифрові рентгенівські апарати. Є також проміжний варіант, який є ідеальним рішенням для медичних закладів, оснащених якісним аналоговим рентгенівським апаратом. Це можливість оцифрувати аналогове рентгенівське обладнання, тобто використовувати систему для непрямої рентгенографії. Дозволяє отримувати цифрові зображення на основі даних аналогової рентгенівської апаратури. Найчастіше купують рентгенівські апарати призначені для загальних обстежень - універсальні рентгенівські апарати.

Для операційної підбирають спеціальні інтраопераційні рентгенівські апарати. У пропозицію MedicalStore входить мобільний рентгенівський апарат, оснащений бездротовим детектором і живленням від акумулятора. Також є рентгенівські апарати з функцією томографії. Також у продажу є багатофункціональні рентгенівські апарати, за допомогою яких можна проводити дослідження в області рентгенографії, флюорографії та ангіографії з додатковими функціями. Це дозволяє об’єднати автоматично зроблені фотографії в одне велике зображення.

Скільки коштує сучасний цифровий рентген?

Рентгенівська апаратура використовується в багатьох галузях медицини. Часто використовуються стоматологічні рентгенівські апарати (точкові та панорамні рентгенівські апарати). Великою популярністю користуються також рентгенівські апарати з візуалізацією.

Ціна залежить від багатьох параметрів обладнання і додаткових критеріїв, в тому числі про клас детектора рентгенівського випромінювання, системи зниження дози опромінення та ін. Компанія MedicalStore пропонує цифрові та аналогові рентгенівські апарати, системи для оцифровки рентгенівського обладнання, позиціонери, рентгенівські трубки та касети. Багата пропозиція включає рентгенівське обладнання від провідних виробників на ринку (Siemens, Philips), хоча також є пропозиції рентгенівських апаратів, що були у використанні.

Рентгенівські апарати - яка вартість?

Якщо виникає питання - якій рентгенівський апарат купити, чи варто інвестувати в дорожче цифрове рентгенівське обладнання? Рішення, яке ви обираєте, має залежати від кількості та типу майбутніх обстежень, та від фінансових можливостей вашого закладу.

Слід пам'ятати, що ціна рентгенівського апарату - це додатково витрати на організацію лабораторії діагностичної візуалізації, монтажу елементів радіаційного захисту, а також подальших витрат на обслуговування.

Незалежно від того, який тип обладнання ви обираєте, звертайте увагу на те, чи має рентгенівський апарат усі необхідні сертифікати та маркування ЄС.