У Василькові діти з родин ВПО можуть отримати психологічну допомогу

васильков 64 |
14-02-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Васильківському центрі первинної медико-санітарної допомоги в рамках проєкту Екстрена допомога для постраждалих від конфлікту ВПО та громад в Україні , який впроваджується міжнародною організацією Project HOPE та фінансується USAID Ukraine USAID Україна, розпочала роботу дитяча психологиня Тетяна Петракова. Про це повідомили в Васильківському центр первинної медико-санітарної допомоги.

Психологиня Тетяна Петракова має великий досвід роботи та практичні навички надання психологічної допомоги. Перша зустріч розпочалась у модульному містечку з дітьми з родин ВПО у Василькові.

Наступна зустріч пройде в Амбулаторії ЗПСМ 2 міста Васильків.



Понад 60 років проєкт Project HOPE змінює здоров’я та благополуччя людей і спільнот у всьому світі. Ця гуманітарна організація працює на передовій світових проблем охорони здоров’я, співпрацюючи рука об руку з громадами, медичними працівниками та системами громадського здоров’я, щоб забезпечити стійкі зміни. Наш Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги впродовж багатьох місяців співпрацює з Project HOPE в Україні», — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі центру додали, що організація допомагає не лише ліками, а й організовує екстрену допомогу для постраждалих від конфлікту внутрішньо переміщеним особам та громадам в Україні.

Контакти центру:
Київська обл, м.Васильків, вул. Декабристів,87
093 091 5030