Mitsubishi Eclipse Cross: японська надійність у стильному кузові

васильков 73 |
7-03-2023 |
новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Поява оновленого кросовера Eclipse Cross викликала жвавий інтерес не тільки у давніх шанувальників японських автомобілів. Увагу потенційних покупців привернув сучасний дизайн екстер'єру, новий салон з багатим оснащенням та найнижча вартість у класі. Щоб дізнатись про ціни та комплектації нового Mitsubishi Eclipse Cross, переходьте на сайт (https://mitsubishi-motors.com.ua/new-eclipse-cross) офіційного дистриб'ютора Mitsubishi Motors. Але спершу дізнайтесь, чому цей автомобіль може стати найпопулярнішим в модельному ряді. 

Сучасний, динамічний екстер'єр

Оновлений кросовер зберіг впізнавані риси бренду, але став виразнішим та сучаснішим. Належність автомобіля до сімейства Mitsubishi прослідковується завдяки заниженим основним фарам та хромованому обрамлені у формі бумерангів. Над ними з'явились ефектні ходові вогні, в які інтегровані сигнали поворотників. Виразна оптика, глянцеві елементи радіаторної решітки та рельєфний капот — все це привертає увагу до автомобіля та змушує затримати погляд. 

Найбільше змінилась корма автомобіля, ставши довшою та гармонічнішою. Оновлений Mitsubishi Eclipse Cross більше не має двосекційного скла, поділеного пластиковою перекладиною. Кришка багажника стала плавнішою та отримала велике скло, яке забезпечує кращий огляд. Задня оптика також кардинально змінилась, тепер вона заходить на крила, двері багажника та доходить до звису на даху. Рестайлінговий автомобіль став довшим на 140 мм, що дозволило збільшити об'єм багажника до 405 л. Але зауважимо, що значну частину цього об'єму займає повнорозмірне запасне колесо. 

Що під капотом?

Для нового Mitsubishi Eclipse Cross пропонують два двигуни: 2-літровий атмосферний 4B11, потужністю 150 к. с. Цей двигун добре відомий шанувальникам позашляховика Outlander. Другим пропонують турбомотор 4В40, об'ємом 1,5 л, що також видає 150 к. с. Механічної трансмісії більше не буде, відтепер доступний тільки надійний варіатор CVT. Для європейського ринку також пропонують гібридні кросовери на основі 2,4-літрового двигуна та двох електромоторів. Вони оснащені акумулятором на 13,8 кВт-год, який забезпечу запас ходу в 61 км на електротязі. Сподіваємось, що гібридні автомобілі з'являться на українському ринку.

Комплектації та технології

Покупцям нового Mitsubishi Eclipse Cross доступні три комплектації:

  • Invite;
  • Intense;
  • Ultimate. 

Зауважимо, що 2-літрові двигуни встановлюються лише на перші дві комплектації. Преміальна версія Ultimate матиме турбомотор та повний привід. Усі три комплектації потішать наявністю системи AYC. Оновлені кросовери стали технологічнішими. Навіть у базовій версії вони мають клімат-контроль, датчики світла, дощу та тиску у шинах. Комплектація Intense доповнена сенсорним дисплеєм (8"), підігрівом лобового скла, двозонним клімат-контролем та аудіосистемою Mitsubishi Connect 2. Преміальна версія Ultimate оснащена камерами кругового огляду, панорамним дахом з електроприводом та розкішним шкіряним салоном

Більше інформації про технології шукайте на сайті дилерського центру, який ми зазначили вище.