Як обрати оригінальний весільний торт, який здивує усіх?

васильков 79 |
28-03-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сучасне кондитерське мистецтво досить добре розвинене, що дозволяє створювати оригінальні та незвичайні торти. Багато пар, вибираючи торт на весілля, відмовляються від стандартних варіантів оформлення, щоб здивувати гостей. Оригінальні весільні торти мають безліч переваг:

  • гості будуть у захваті від оригінального дизайну – торт зможе здивувати кожного;
  • торт зможе стати не лише чудовим доповненням святкового столу, але й весільною локацією – фото з оригінальним тортом чудово доповнять ваш весільний альбом;
  • оригінальні весільні торти не лише красиві, але й смачні – вибирайте улюблене поєднання та насолоджуйтесь.

Якщо ви вирішили замовити оригінальний весільний торт, рекомендуємо звернути увагу не тільки на оформлення, але і на смак страви. Сучасні кондитерські пропонують велику смакову різноманітність, що дозволяє кожному підібрати оптимальний варіант для себе. Найпопулярнішими варіантами для весілля вважаються такі торти:

  • фруктові;
  • молочні;
  • шоколадні;
  • желейні.

Можна комбінувати кілька смаків, створювати яскраві та незабутні поєднання, які зможуть здивувати гостей.

Ідеї для оригінальних весільних тортів

У сучасному кондитерському мистецтві для декорування весільних тортів використовуються найрізноманітніші матеріали: глазур із шоколаду чи карамелі, фрукти та ягоди, креми, шоколад, мастика, квіти тощо. Щорічно з'являються нові тренди весільних тортів, що дозволяє вибрати найбільш підходяще для свого свята. Найоригінальнішими варіантами декору в новому році стануть такі варіанти:

  1. Авторський дизайн. Останнім часом торти з авторським унікальним оформленням вважаються найпопулярнішими. Можна створити торт, який буде відповідати загальному декору приміщення та доповнювати його. Доречні поєднання яскравих та незвичайних кольорів, використання різних декоративних елементів.
  2. Оформлення шоколадом. Якщо довгий час шоколадні торти були недостатньо популярними, останнім часом вони почали активно набирати затребуваність. Оригінально виглядають торти повністю политі шоколадною глазур'ю та доповнені декором із шоколаду – візерунками, сферами тощо.
  3. "Голий" торт. Відкриті коржі торта виглядають досить оригінально, а верхню частину можна прикрасити фруктами, шоколадом чи кремом. Це цікавий тренд нового сезону.
  4. Акварельні та градієнтні торти. Багато кондитерів називають акварельні та градієнтні торти трендом цього сезону. Вони виглядають яскраво та незвичайно, тому точно зможуть здивувати гостей.
  5. Торти із капкейками. Ще один популярний та оригінальний тренд – торти з капкейками. Такий декор дуже незвичайний і точно сподобається кожному гостю.

Обирайте оптимальний для себе варіант, ґрунтуючись на особистих уподобаннях та декорі залу.

Де замовити оригінальний торт на весілля у Києві?

Якщо ви хочете купити оригінальний весільний торт на замовлення для свого весілля у Києві - компанія StudioCake стане найкращим вибором. Компанія виготовляє торти на замовлення з будь-яким смаком та дизайном. Гарний весільний торт стане невід'ємним елементом на вашому весіллі, а замовлення ласощів у StudioCake гарантує безліч переваг:

  • оскільки компанія завжди використовує лише свіжі та якісні інгредієнти, торт буде не лише смачним, а й безпечним;
  • є велика різноманітність смаків, завдяки чому кожен підбере оптимальний для себе варіант;
  • кондитерська пропонує вигідні ціни на продукцію;
  • є можливість замовити торт на будь-яку потрібну дату та час;
  • кондитерська працює із замовленнями будь-якої складності - можливе створення будь-якого дизайну за вашими побажаннями.

Кондитерська StudioCake гарантує якісне створення тортів – у компанії ви зможете замовити справжні шедеври. Оформляйте замовлення у кондитерській, щоб отримати ідеальний торт на весілля.