Васильківщина простилася з Героєм Віктором Чернишенком

новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Війна, яка триває вже десятий рік приносить знову і знову сльози, горе, біль і смуток в наші родини....Знову над Васильківщиною чути сумну «Плине кача..» військового оркестру
Сьогодні ми прощалися з іще одним Героєм нашої Васильківської громади: молодим, сміливим, справжнім патріотом, люблячим сином, братом та батьком – Віктором Чернишенком. Йому було всього 32 роки.
Віктор був офіцером, командиром зенітного ракетного взводу, мав звання лейтенанта. Виконував на фронті надскладні завдання, його поважали побратими, любили рідні та близькі.
Для Віктора Володимировича війна скінчилась 17 липня 2023 року, неподалік від Бахмуту, в с. Іванківське. Він віддав своє життя заради нас, заради того, щоб війна не прийшла в наші домівки…
Смертельна битва українців за Свободу та Незалежність все ще триває. Кожної миті ми повинні пам’ятати, маємо усвідомлювати - яку ціну платять українські воїни за те, щоб ми, наші діти, тут у тилу, прокидалися вранці та мали можливість займатися своїми буденними справами.
Щирі співчуття рідним та близьким. Доземний уклін та безмежна шана справжньому сину України.
Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас з Небес!
Вічна слава і пам'ять нашому Герою!