Організація квартирного та офісного переїзду

васильков 6 |
30-07-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Купівля нової квартири, зміна дислокації офісу компанії завжди пов'язані з виснажливими зборами, замовленням вантажників, меблевого фургона, турботами про винесення габаритних речей й акуратне транспортування крихких предметів, що б'ються. Власники житла переїжджають нечасто, тому жодного досвіду у питаннях квартирного переїзду не мають, внаслідок чого стикаються із серйозними труднощами:

1.      Де знайти потрібну кількість коробок?

2.      Як серед десятків пропозицій вибрати порядних вантажників?

3.      Якого обсягу має бути вантажна машина?

4.      Як акуратно, не зашкодивши, винести фортепіано, комп'ютерну техніку?

Помилки на кожному з цих етапів загрожують непоправною шкодою. Дуже часто у відгуках можна прочитати, як зухвалі вантажники, під'їхавши з меблями до місця розвантаження, змінюють умови договору, вимагаючи астрономічної доплати. А якщо клієнт відмовляється платити, погрожують кинути меблі біля під'їзду і поїхати. Погані вантажники б'ють дорогі речі, кидають музичні інструменти, а недосвідчені водії на швидкості долають «лежачих поліцейських», грубо струшуючи коробки з офісною технікою або крихкими фужерами.

Комплексне рішення

Щоб уникнути будь-яких проблем під час квартирного або офісного переїзду, замовте цю послугу у компанії A-Box. Перевезення речей (Київ та Київська область) здійснюється з урахуванням усіх супутніх проблем. Співробітники фірми акуратно запакують, винесуть квартирне майно або комерційне обладнання з приміщення, дбайливо встановлять у вантажний автомобіль потрібного об'єму, зафіксують ременями всередині машини. За відсутності вантажного ліфта винесення та занесення проводиться сходами з використанням такелажних ременів.

Компанія надає на вибір кілька варіантів вантажних автомобілів та досвідчених водіїв, яким добре відомо, як вибирати маршрут і як рухатися без різких стартів, гальмування та крутих поворотів на великій швидкості. Є гарантія, що будь-які тендітні речі, що б'ються, будуть перевезені без ризику пошкоджень. Також компанія надає сервіс зберігання речей, яким зручно скористатися на час переїзду за потреби.

Замовляючи послугу квартирного або офісного переїзду у компанії A-Box, вам не доведеться дбати про пошуки вантажників. Фірма забезпечує своїми працівниками. Усі питання спуску/підйому з високих та на високі поверхи вирішуються на етапі оформлення замовлення. Щоб не виникало непорозумінь із завантаженням габаритних речей у ліфт, ви можете заздалегідь зняти розміри шаф, піаніно, дверних отворів та ліфтових дверей.