Урологія в МЦ SENSAVI

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Мережа МЦ SENSAVI - це 3 сучасні медичні центри, що знаходяться на лівому та правому берегах м. Києва. Для більшої доступності медичні центри знаходяться в 2-7 хв. від метро. Тут приймають досвідчені фахівці - лікарі 1 та 2 категорії, кандидати медичних наук. 

Відвідати будь-яку з філій можно за попереднім записом, зателефонувавши на контактний номер медичного центру або замовивши дзвінок з сайту https://sensavi.ua/ 

Урологія в МЦ SENSAVI

За останні 4 роки плідно розвивається урологічний напрямок в кожній філії. Тут Ви можете отримати консультацію Уролога, Андролога, Сексолога, зробити УЗД та здати необхідні аналізи в день візиту.

Також можно провести різнопланові операції: під місцевим знеболенням видалення атероми чи ліпоми на інтимній ділянці, зробити пластику вуздечки чи обрізання крайньої плоті. Під загальним наркозом такий перелік операцій, як видалення кісти придатка яєчка, лікування Варікоцеле, лікування водянки яєчка та ін. 

Для зручності та доступності пацієнтів Медичний центр вводить різні акції та пропозиції, наприклад на постійній основі діє безкоштовна консультація уролога з приводу оперативних втручань. Записатись на безкоштовну консультацію можно в будь-якій філії медичного центру.

Також діє вигідна пропозиція на проведення УЗД в день консультації. Більше інформації по цінам на сторінці https://sensavi.ua/services/urologiya

Урологія в МЦ SENSAVI - це поєднання здоров’я та вирішення проблем естетичного характеру. Наприклад, МЦ SENSAVI - один з небагатьох центрів, що проводять таку послугу як видалення перламутрових (жемчужних) папул. Папули - це доброякісні утворення маленького розміру, що розташовані по краю голівки статевого члену. Вони не несуть небезпеки, але можуть доставляти естетичний дискомфорт. Останнім часом попит на цю послугу стрімко зростає. В наших медичних центрах лікарі Урологи видаляють такі новоутворення як папули, папіломи, кондиломи без шрамів, без рубців і без болю - використовується аплікаційна анестезія.

Лікарі Урологи

В трьох філіях МЦ SENSAVI приймають лікарі Урологи з великим досвідом. Ви можете записатись і проконсультуватись з будь-якої проблеми органів сечостатевої системи, еректильної дисфункції, патологій сечового міхура, нетримання сечі, патології статевих органів та ін. Уролог - не тільки чоловічий лікар, також жінки з проблемою циститу, хвороб нирок можуть записатись до Уролога на консультацію, навіть є такий окремий напрямок як Урогінекологія - що направлен на лікування органів сечостатевої системи у жінок.

МЦ SENSAVI - бережіть своє здоров’я, обирайте кращих лікарів!