Коли необхідно звернутися до фахівця вертебролога?

новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Захворювання хребта є першим з найпоширеніших захворювань опорно-рухового апарату. Число людей що хворіють на ці хвороби досягає до двох мільярдів. Через це в сучасний період значної повагою залишається необхідна робота лікаря по хребту https://vertebrolog.kiev.ua/

Вертебролог - це фахівець що переймається проблемами хребта і зв'язаних з ним захворювань інших органів тіла. Знаючий вертебролог зуміє вчасно встановити точний діагноз і назначити правильне відновлення. Для обстеження лікар виконує консультацію пацієнта, сучасні методи діагностики. 

При яких проблемах потрібно записатись до лікаря. 

Болі в шиї це основний симптом із-за якого хворі йдуть до лікаря. Головними причинами дискомфорту є хвороби хребта, защемлення нервових волокон. Болючість - це перший симптом проблеми з хребтом, тому дуже необхідно не затягувати з відвідуванням до вертебролога при виникненні початкових симптомів больових відчуттів. 

Розповсюдження оніміння в ногу або в черевну ділянку часто супроводжує проблеми хребта, часто виникають при затисканні спинномозкових стовбурів. 

Біль в голові утворюється при затримці кровообігу по судинам, які йдуть повз бічні відростки шийних тіл і діють на кровообіг головного мозку. 

Прояви скутості м'язів, обмеження тонусу часто спостерігаються у осіб із захворюванням скелетного апарату. 

Пацієнт Іван 45 років перебував в центрі ортопедії Кінезі зі скаргами на головний недуг і порушення в поперековому сегменті. Місяць ковтає різноманітні пілюлі, але результату немає. В закладі йому було проведено необхідне обстеження - проведена МРТ данного відділу та дослідження судин хребта. Одразу знайдено зменшення хребтової вени в шийному відділі спини. В кінці повного лікування стан хворого нормалізувався, він став до роботи, хвороби зникли. 

Як відбувається візит у вертебролога і обстеження? 

На прийомі лікар виконує обстеження хворого, записує скарги хахворювання. Проводиться лікарське спостереження. При потребі лікар відправляє хворого на апаратні прилади діагностики, рентгенографію хребта, УЗІ вен шиї та інші. Методи допомагають зробити пошарові зображення суглобів, це дозволяє більш прицільно оцінити властивість кісток і знайти шляхи що спричинили до утворення недуга. 

Після виконання дослідження хворому ставиться діагноз і проводиться потрібне медикаментозне лікування. В відновлювальний захід будуть впроваджені такі процедури як медикаментозні блокади, сухе розтягування хребта, масаж хребта, ударна терапія, кінезітерапія. 

Покажіть вашу проблему фахівцям. Вертебрологи вертебрологічного центру завжди будуть готові тобі допомогти в усуненні проблем з хребтом.