В місті Васильків на місці зруйнованої пʼятиповерхівки зводять новий будинок

васильков 164 |
6-12-2023 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У Василькові Київської області коштом фонду ліквідації наслідків збройної агресії будують нову девʼятиповерхівку на 96 квартир замість зруйнованого 5-поверхового будинку. Завершення робіт планується наприкінці 2024 року.  



Як відомо, пʼятиповерхівка по вул. Декабристів, 42 була зруйнована через ракетний обстріл у лютому минулого року. Будівлю демонтували. У мешканців буде нове житло.

«Будівельні роботи вже розпочалися: на майданчику працює техніка, робітники влаштовують буроін’єкційні палі. Наступний етап – зведення монолітного каркаса будинку та мурування зовнішніх та внутрішніх стін. Фасад нового будинку буде утеплений, також передбачено оздоблення місць загального користування. Облаштуємо укриття цивільного захисту та зробимо благоустрій території», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Київській області Агентство реалізує проєкти з відновлення зруйнованих російською агресією об’єктів цивільної інфраструктури – це капітальні ремонти, реконструкції та нове будівництво в Бучі, Ірпені, Василькові, Вишгороді, Макарові, Бородянці та Пісківці. Всі ці населені пункти опинились під ворожим вогнем, а інфраструктура була сильно пошкоджена.