Чи може професійний догляд замінити макіяж шкіри

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Важкі тональні креми та консилери викликають багато хейту та не подобаються буквально кожній жінці. Їхніми головними недоліками є:

  • тип покриття, яке дозволяє чудово маскувати різноманітні недоліки, проте водночас може зробити пори та зморшки більш помітними. Отже, жінкам доводиться постійно вибирати компроміси;
  • відчуття «важкості» на обличчі. Під товстим шаром косметики шкіра не дихає, а отже, природні виділення змішуються з компонентами тонального крему, створюючи ефект маски, яка пливе;
  • здатність провокувати висипи. Зазвичай вони з’являються через недостатньо ретельне очищення шкіри обличчя, а також накопичення себума у порах;
  • постійне забруднювання одягу та інших речей, що доторкаються до обличчя. Тим, хто регулярно користується косметикою, краще не носити білі шапки та шарфи, а комірці курток чи пальто доводиться прати частіше.

Професійна косметика CHRISTINA https://christinacosmetics.ua/ здатна замінити регулярний макіяж правильним доглядом. Інвестуючи у правильний догляд, ви зможете забути про необхідність постійного використання декоративних засобів та будете насолоджуватися природною красою шкіри кожного дня, навіть коли не треба виходити з дому.

Подбайте про правильне очищення

Очищення шкіри — це перший та найважливіший крок у догляді за обличчям. Але, можливо, ви не задумуєтеся про те, чи використовуєте найкращий засіб для цього ключового етапу. Необов’язково очищати шкіру «до скрипу», але вже на цьому етапі можна подбати про її стан:

  • вибрати оптимальний спосіб очищення. Надмірне тертя, дряпання або розтягання шкіри може призвести до подразнень;
  • купити безпечну косметику. Вона не повинна містити агресивні речовини, що провокують сухість, містять спирт, алергени тощо;
  • надавати перевагу засобам з активними компонентами, підібраними відповідно до індивідуальних потреб. Наприклад, для жирної шкіри корисним буде ніацинамід та деякі види кислот у складі, а додавання вітаміну С подарує додаткове сяяння.

Щоденне очищення корисно доповнювати більш глибоким, проте виконувати такі процедури рідше. Наприклад, 1-2 рази на тиждень можна зробити маску.

Не ігноруйте потребу у злущенні

Одна з причин низької ефективності навіть дорогої косметики – нездатність шкіри засвоїти її корисні компоненти. Цьому процесу заважають відмерлі клітини, що з часом накопичуються на її поверхні. Подолати такий бар’єр доволі складно, а отже засвоюється насправді невелика частка косметичного засобу. Відлущування корисне, оскільки воно:

  • стимулює процес оновлення шкіри;
  • сприяє виробленню колагену;
  • допомагає мінімізувати появу тонких ліній і зморшок;
  • видаляє забруднення та накопичення на шкірі;
  • робить колір обличчя більш свіжим та сяючим.

Відлущення не повинно бути частиною вашого щоденного ритуалу. Якщо ви плануєте використовувати професійні засоби з високою концентрацією подразнювальних компонентів, виробник буде рекомендувати застосування такої косметики 1-2 рази на тиждень.

Зверніть увагу на нові високоефективні форми доглядової косметики

Для того, щоб підвищити ефективність професійних кремів, варто додатково використовувати такий продукт як сироватка. Легка текстура цього засобу дозволяє йому швидко вбиратися у шкіру обличчя та покращувати здатність до засвоєння корисних компонентів з наступного етапу догляду. Сироватки для різних типів шкіри можуть містити в складі відновлювальні пептиди, рослинні екстракти, заспокійливі компоненти тощо. Склад конкретного засобу залежить від призначення косметичної лінійки, до складу якої він входить.