iPhone 14 Plus у Львові в Mobile Planet

новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Якщо ви хочете придбати якісний смартфон від корпорації Apple, необов’язково гнатися за останніми моделями. Пристрої від цього бренду залишаються актуальними протягом багатьох років. І Айфон 14 Плюс винятком не став. Це чудовий сучасний гаджет, який може задовольнити вимоги навіть найбільш вишуканого покупця.

Технічні характеристики пристрою

Якщо ви розглядаєте можливість придбання Айфон 14 Плюс, ціна в Україні на нього може відрізнятися залежно від версії, яку ви обрали. Також обов’язково потрібно звернути увагу на технічні характеристики пристрою. Можливо вам потрібен більш сучасна та потужніша 15 модель? Чи, навпаки, ви хочете зекономити та придбати 13 версію?

Технічні характеристики iPhone 14 Plus виглядають таким чином:

  1. Корпус. Виготовлений з алюмінію. Передбачається скляна задня панель. Передня панель виготовлена за технологією Ceramic Shield, що забезпечує високий рівень захисту екрану від подряпин та інших пошкоджень. Корпус постачається в таких кольорах: Темна ніч (чорний), Зіркове сяйво (білий), Product Red (червоний, благодійна модель), блакитний, фіолетовий, жовтий.
  2. Ємність. Передбачається 3 версії на 128, 256 та 512 ГБ. Це основна причина, чому ціна на цю модель може значно відрізнятися.
  3. Дисплей. Використовується OLED-дисплей за технологією Super Retina XDR. Діагональ екрану складає 6,7 дюйма, роздільна здатність – 2778х1284. Таким чином забезпечується щільність на рівні 458 пікселів на дюйм. Дисплей підтримує технології: HDR, True Tone, P3 (розширену колірну гамму). Стандартна контрастність складає 2 000 000:1. Екран має олеофобне покриття, яка забезпечує стійкість на появу відбитків пальців.
  4. Чипсет. Використовується чип А15 Bionic. Центральний процесор складається з 6 ядер. 4 ефективні ядра використовуються для легких завдань для збільшення тривалості автономної роботи. 2 ядра продуктивності використовуються для найбільш важких процесів та завдань. Також передбачається 5-ядерний графічний процесор та 16-ядерна система за технологією Neural Engine.
  5. Камера. Задня камера складається з системи двох камер: задньої на 12 МП з діафрагмою ƒ/1.5 та надширококутною на 12 МП з діафрагмою ƒ/2.4. Варто відзначити підтримку таких технологій як: True Tone, Photonic Engine, Deep Fusion та багатьох інших. Фронтальна камера TrueDepth передбачає роздільну здатність 12 МП та діафрагму ƒ/1.9. Вона підтримує автофокус за технологією Focus Pixels. Що стосується зйомки відео, вона доступна в форматі 4К до 60 кадрів на секунду.

Чому варто придбати

iPhone 14 Plus, ціна якого залежить від ємності пам’яті, це чудовий збалансований пристрій, який здатний забезпечити приємний користувацький досвід. Загалом варто виділити декілька основних моментів, через які варто зупинити свій вибір саме на такому смартфоні:

  1. Оптимізація та продуктивність. З таким потужним мобільним гаджетом ви можете забути проте, що додатки та система може гальмувати. Запускайте найважчі програми, які доступні у фірмовому магазині та грайте в мобільні ігри з найбільш сучасною графікою. Потужний чіпсет, що інтегрований в конструкцію пристрою, легко впорається з усіма завданнями, які ви можете придумати.
  2. Підтримка. Apple регулярно випускає патчі безпеки, а також нові версії операційної системи протягом багатьох років після випуску пристрою.
  3. Екосистема. Apple намагаються забезпечити своїм клієнтам максимально приємний користувацький досвід, тому асортимент корпорації складається з пристроїв, які чудово доповнюють функціонал один одного.