Пояснення Гарантованих Найкращих Коефіцієнтів

васильков 2 |
22-05-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Коли мова заходить про букмекерські контори, ці сайти часто пропонують своїм клієнтам безліч пропозицій. Від пропозицій реєстрації до відповідних депозитів, вони пропонуються для того, щоб зацікавити гравців. Однак букмекерські контори, як parik24, з гарантією найкращих шансів нещодавно стали популярними. Якщо це нова термінологія, з якою ви натрапили, це не проблема, оскільки ми розберемо кожен аспект цього бонусу, а також те, як ви можете використати його на свою користь.

Тут, в OddsMonkey, щоразу, коли ми бачимо пропозицію «Гарантовано найкращі коефіцієнти», наші очі спалахують, і ця стаття пояснює, чому.

Що таке Гарантовано найкращі коефіцієнти?

Найпростіше кажучи, Best Odds Guaranteed — це форма рекламної акції або бонусу, що пропонується гравцям букмекерськими конторами та іншими сайтами ставок, які гарантують, що гравці отримають найкращі можливі коефіцієнти для відповідної події, на яку вони зробили ставку, навіть після того, як подія почалася або завершилася.

Це працює досить спрощено. Як і у більшості спортивних подій, на які можна робити ставки, коефіцієнти можуть коливатися через низку факторів. Незалежно від того, чи це пов’язано з перевагою певного опціону чи хорошим результатом, шанси співвідносяться з ймовірністю виграшу опціонів. Навіть популярність певного типу ставок може спричинити зміну коефіцієнтів для опції залежно від кількості гравців, які роблять на неї ставки. 

Однак, якщо букмекерська контора заявляє, що вона гарантує найкращі коефіцієнти для конкретної події, якщо її коефіцієнти нижчі, ніж в інших порівнянних букмекерських контор, ставка буде розрахована пізніше з підвищеними коефіцієнтами, незалежно від того, якими вони могли бути раніше. Це означає, що якщо ви поставите свої ставки зі значно нижчими коефіцієнтами, ви все одно отримаєте вищу ціну в кінці. Отже, це може бути чудовим способом для вас оптимізувати найкращі можливі прибутки, які ви можете отримати.

Під час ставок зі збігом важлива гарантія найкращих коефіцієнтів, оскільки це може допомогти вам максимізувати прибуток, отримуючи підвищені коефіцієнти.

Чому букмекери пропонують гарантовано найкращі коефіцієнти?

Хоча це може здатися невигідним для букмекерів, вони насправді пропонують ці бонуси та акції з кількох причин. По-перше, пропонуючи найкращі коефіцієнти, це може допомогти букмекерам виділитися серед конкурентів, оскільки це забезпечує унікальну перевагу для їхніх відповідних платформ. Отже, це може бути способом залучення нових клієнтів, оскільки гарантування того, що учасники ставок отримують найкращі шанси на своєму сайті, створює потенційне відчуття безпеки, оскільки вони знають, що отримають найкращі пропозиції, незалежно від фактичного часу, коли вони зробили свої ставки. .

Однак важливо пам’ятати про різні положення та умови, які можуть застосовуватися до конкретних букмекерських контор, зважуючись на акції з гарантією найкращих коефіцієнтів. Наприклад, деякі сайти можуть вимагати певних вимог щодо ставок, щоб бути застосованими до пропозиції з гарантією найкращих шансів. Крім того, букмекери також можуть обмежувати тип ставок, які ви можете зробити, а також суму, яку ви можете на них поставити. Деякі букмекери можуть навіть встановлювати часові обмеження на ці пропозиції, роблячи їх доступними протягом обмеженого періоду часу до початку події.

Щоб визначити, наскільки кращі ваші гарантовані найкращі коефіцієнти, ви можете порівняти початкові коефіцієнти з найкращими за допомогою нашого калькулятора єдиних ставок.

Приклади гарантованих найкращих шансів 

Завдяки тому, що пропозиції «Гарантовано найкращі шанси» є досить простою концепцією, їх можна застосовувати до безлічі різноманітних спортивних подій. Одним із найпопулярніших видів спорту, для якого часто використовується ця пропозиція, є скачки. Ймовірно, це пов’язано з тим, що це одна з найпопулярніших подій для ставок, а також з різноманітними варіантами ставок, які він надає учасникам ставок. 

Наприклад, припустімо, що ви вибрали коня, щоб виграти перегони, і вирішили зробити на нього ставку. На момент цього шанси були 5/1, однак перед початком перегонів інша букмекерська контора запропонувала шанси 6/1 для того самого коня. Якщо це буде фактором, ми гарантуємо найкращі шанси. Після завершення гонки коефіцієнт ваших початкових ставок буде збільшено до 6/1 завдяки пропозиції. У результаті це означає, що ви можете отримати найкращу можливу виплату, якщо виграє кінь, якого ви вибрали, незалежно від того, на який очко ви зробили ставку.

Подібна ситуація і з перегонами хортів. Оскільки існує багато різних учасників, з яких ви потенційно можете вибрати, шанси, ймовірно, будуть коливатися залежно від факторів, які ми обговорювали раніше. Якщо перед забігом ви спочатку зробите ставку 9/2, коефіцієнт може знову змінитися та збільшитися до 5/1. Але знову ж таки, завдяки гарантовано найкращим коефіцієнтам, ваша ставка буде порівняна з вищим коефіцієнтом 5/1.

Проте пропозиції з гарантією найкращих шансів не стосуються виключно спортивних подій, пов’язаних із перегонами. Наприклад, футбол є ще одним надзвичайно популярним напрямком ставок, який часто бачить цю пропозицію ставок. Така сама концепція стосується ставок на результати ігор, оскільки ваші початкові коефіцієнти 2/1 можуть зрости залежно від того, чи збільшаться коефіцієнти на тому ж сайті чи на інших у період після того, як ви зробили ставку. І навпаки, це стосується не лише ринків прямих переможців, оскільки гарантії найкращих коефіцієнтів також можуть охоплювати різні ринки, наприклад автори голів, обидві команди заб’ють, картки гравців і навіть потенційні кутові матчі. Незалежно від типу опції, яку ви вибрали, якщо існує пропозиція з гарантією найкращих коефіцієнтів, будь-які коефіцієнти на цих ринках можуть зрости, щоб відповідати найкращій ціні, яку могли отримати гравці. Ви також можете спробувати наш калькулятор накопичувачів, якщо хочете робити ставки acca замість інших типів ставок.

Чому гарантовані найкращі коефіцієнти є хорошими для ставок на відповідність?

Пропозиція «Гарантовано найкращі коефіцієнти» може допомогти вам у досягненні ставок. Однією з причин є те, що це допомагає гравцям переконатися, що вони переглядають найкращі можливі коефіцієнти для своїх ставок. Оскільки ставки на відповідність пов’язані з використанням дивних розбіжностей між букмекерськими конторами, цим можна скористатися, щоб потенційно максимізувати прибуток, водночас мінімізуючи пов’язаний ризик. Це є значною перевагою, оскільки зменшує вплив ринкових змін, що є проблемою, яка часто зустрічається, коли справа доходить до спроб узгоджених ставок. 

Однак, якщо ставки на відповідність є новим напрямком для вас, тут, в OddsMonkey, у нас є безліч ресурсів та інструментів, якими ви можете скористатися, щоб допомогти вам. Від калькуляторів ставок на відповідність до посібників зі ставок на скачки, які розбивають ключову термінологію, ви можете перевірити все це, щоб краще зрозуміти індустрію ставок і отримати вигоду від певних тактик ставок.