Вітання білого ведмедика у Василькові. Ціна та як замовити

26-8-2024 |
новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

За допомогою білого ведмедика вдасться подарувати незабутні емоції. Тому його часто замовляють для різноманітних свят. Це послуга, яка користується великою популярністю в будь-якому місті України. Щоб замовити великого мішку у Василькові, слід перейти за посиланням https://led-show.com/whitebear/ymkakiev_ua/ - де є вся необхідна інформація.

Ростові ляльки користуються попитом при необхідності організувати незабутнє свято. Крім гігантського мішки, замовляють пса Патрона, панду, бурого ведмедя і інших. Це допомагає створити святкову атмосферу і подарувати всім присутнім чудовий настрій.

Вартість послуги

Робота аніматора в костюмі медведика можлива лише протягом години. Адже надувний костюм працює від міні-генератора. Щоб отримати більш детальну інформацію вартості послуг, або зробити замовлення, слід зателефонувати за телефоном: +38050-500-40-62.

В залежності від часу привітання, вартість послуги може бути різною:

  • Експрес – до 30 хвилин. 1800 гривень. Медведик дарує квіти, повітряні кульки, подарунок, при потребі.
  • Стандарт – 30 хвилин часу з врученням квітів, подарунку. Можливий виїзд в будь-яке місто за додаткову оплату.
  • Година – аніматор працює близько 60 хвилин, що актуально для проведення промо-акцій. На святі він розважає гостей, танцює з ними, обіймається, фотографується.

Багато різних деталей можуть вплинути на вартість. Тому в будь-якому разі спершу потрібно проконсультуватися. Також необхідно подбати про перевдягання аніматора. Якщо привітання відбудеться в закладі, необхідно домовитися з персоналом про надання приміщення для одягання великого надувного костюма. Святкуючи вдома чи в іншому місці на вулиці, варто також продумати цей момент.

При замовленні необхідно враховувати, що аніматору потрібен час передягнутися, підготуватися. Якщо це експрес-привітання, то ведмедик зможе приділити гостям половину часу. Під час спілкування з менеджером вдасться обговорити всі деталі. Якщо є додаткові пропозиції, варто вказувати про це одразу.

Слід зазначити, що послуга замовляється якомога раніше. Адже на необхідний день аніматор може бути зайнятий. Тому варто подбати про це за тиждень, а то і за декілька тижнів до свята. Тоді вдасться порадувати дорогу людину.

На які свята замовляють білого ведмедика?

Причина для виклику аніматора можу бути будь-якою. Адже протягом року у кожної людини є дуже багато подій. Також це може бути бажання влаштувати сюрприз друзям, родичам. Найчастіше білого ведмедика запрошують на дитячі свята. Діти завжди в захваті від чогось незвичайного, нового.

Крім цього, є багато інших подій, на які можна запросити аніматора в надувному костюмі мішки:

  • весілля;
  • виписка з пологового будинку;
  • день народження;
  • вечірка;
  • реклама;
  • корпоратив.

Білий ведмедик приносить велику користь в рекламних кампаніях. За його допомогою вдасться залучити велику кількість зацікавлених людей. На святі також всі присутні зможуть отримати незабутні враження. Кожен гість захоче сфотографуватися з цим цікавим персонажем.

Надувний ведмідь здатен підняти настрій будь-кому, своїми розважливими танцями і харизмою. Люди із задоволенням проводять час разом з ним на святах. Якщо запросити його для привітання іменинника чи іменинниці, то це стане незабутньою подією. Головне зробити якомога більше пам’ятних фотографій.

Варто додатково організувати відповідне місце для фотозйомки. Можна замовити готову фотозону. Ведмедик здатен знайти підхід до будь-якої людини чи дитини. Він з задоволенням сфотографується з кожним гостем, візьме участь у різноманітних іграх.

Якщо на святі буде присутньою велика кількість гостей, варто замовити одразу декількох аніматорів. Вони одягнуть костюми і розважатимуть дітей та дорослих. Неважливо скільки років виповнилося людині. Адже подарунки люблять отримувати всі. Більш цікавішим буде, якщо врученням квітів, повітряних кульок чи подарунком займуться професіонали.