Де купляти обладнання на дитячі майданчики від виробника

васильков 3 |
26-08-2024 |
новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Дитячі майданчики необхідні для проведення дозвілля дітей разом з батьками. Прогулянка на свіжому повітрі дає велику користь. Граючись у дворі, діти знайомляться між собою, розвиваються, навчаються логічному мисленню. Тому присутність майданчика не буде лишньою в жодному дворі біля житлових будинків.

Щоб облаштувати місце для дитячих розваг, слід обрати надійні конструкції. Для цього потрібно купити дитячі майданчики в Києві у перевіреного виробника. Правильний вибір майстрів є гарантією, що конструкції будуть надійними і довговічними.

Асортимент майданчиків

В залежності від особистих побажань, є можливість підібрати майданчик будь-якого виду. Він може бути встановлений не лише біля житлового будинку, але і на пляжі, на території закладу, в парку, дитячому садочку, школі і в інших місцях. Є можливість купівлі цілого комплекту або окремих конструкцій для облаштування або доповнення місця для дитячих ігор:

  • вуличні комплекси;
  • спортивне обладнання;
  • ігрові хатинки;
  • гірки;
  • каруселі;
  • гойдалки;
  • пісочниці;
  • вуличні лавки.

За допомогою якісних конструкцій, вдасться подбати про безпеку дітей. Адже важливу роль відіграють матеріали. Тому варто віддавати перевагу лише надійним виробникам, що дають гарантію на якісне виробництво з використанням найкращих матеріалів.

Creative Play – це один із виробників, якому варто довіряти. Тому можна сміливо замовляти у нього різноманітні конструкції, які будуть виготовлені на замовлення. Також варто переглянути асортимент готових майданчиків. Серед них знайдуться чудові пропозиції для облаштування двору.

Дизайн також відіграє важливу роль. Адже необхідно привернути увагу дітей до того чи іншого вибору. Яскраве оформлення викликає відчуття радості і зацікавленості у дитини. Тому обладнання має бути не лише якісним, безпечним, але і продуманим до дрібниць.

Як зробити замовлення?

Перед тим, як довіритися виробникові, варто переглянути всю інформацію: вартість, які послуги надаються, чи є доставка. Також не буде зайвим переглянути відгуки клієнтів. Це допоможе зорієнтуватися і зробити правильний вибір.

Після ознайомлення, слід зв’язатися з виробником по телефону. Під час спілкування з менеджером вдасться обговорити всі деталі, які стосуються замовлення. Необхідно точно визначитися, які саме конструкції потрібні для облаштування ігрового куточка. Де допоможе визначити точну вартість, термін виконання. Крім цього, додатково можна замовити:

  • доставку;
  • збір конструкції;
  • встановлення.

В залежності від особистих побажань, можна обрати будь-який матеріал. Конструкції виготовляються із дерева, металу і пластику. Пластик коштує найдешевше. Але це впливає на міцність і довговічність майданчика. Він досить крихкий, тому після тривалого використання, можуть з’явитися тріщини.

Дерев’яні майданчики екологічні і натуральні. Але вони недостатньо зносостійкі. З часом, суцільне дерево лопає, що потребує витрат коштів на обслуговування. По вартості, це обходиться набагато дорожче.

Метал – найбільш підходящий матеріал для виготовлення дитячих майданчиків. Він практичний, надійний і довговічний. Порівняно з вище перерахованими матеріалами, має більше переваг. За допомогою спеціальної обробки, матеріал не псується. Зовнішній вигляд залишається відмінним протягом довгого періоду. Дощ і інші погодні умови ніяк не вплинуть на вигляд і якість.

Також є можливість замовлення комбінованих моделей, де використовується дерево і метал. Найчастіше в гірках, гойдалках, будиночках. В залежності від бажаної вартості, вдасться підібрати чудові моделі конструкцій, які будуть прикрашати двір.

Доставка і встановлення – це необхідні послуги при замовленні дитячого майданчика. Самостійно впоратися з монтажем буде важко. Тому слід довірити таку роботу професіоналам. Це найбільш вигідно і надійно.