Правоохоронці з Василькова затримали чоловіка за збут зброї і боєприпасів


Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Як повідомив очільник поліції Київської області Дмитро Ценов, поліцейські спільно з працівниками прокуратури та СБУ провели два етапи оперативної закупівлі і затримали зловмисника на «гарячому» - під час продажу вогнепальної зброї.

Зловмисником виявився 26-річний житель Фастівського району. 



Також в операції приймали участь працівники Васильківського відділу поліції, оперативники управління карного розшуку поліції Київщини, бійці полку поліції особливого призначення. На місці події правоохоронці вилучили пістолет системи «Наган» та 16 набоїв.

Вилучені речові докази були направлені на проведення відповідних експертиз.

За висновком експерта, пістолет є саморобною нарізною вогнепальною зброєю, яка придатна до стрільби. А вилучені набої придатні до здійснення пострілів.

Під час проведення невідкладного обшуку поліцейські вилучили у зловмисника кошти в сумі 200 доларів США та 26 тисяч гривень, які він отримав злочинним шляхом. Молодика затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Затриманому обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Київської області