У Василькові припинено діяльність грального закладу

васильков 2 679 |
13-11-2019 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Боротьба з незаконним гральним бізнесом – одне з головних завдань у діяльності поліції. Будь-яка спроба організації підпільних закладів на Васильківщині при виявленні буде припинятися, а причетні до їх функціонування особи нестимуть відповідальність згідно з чинним законодавством. 



Сьогодні, в рамках розслідування кримінального провадження за фактом надання послуг в сфері грального бізнесу, співробітниками Васильківського відділу поліції було проведено невідкладний обшук.

В приміщенні, яке працювало під прикриттям «Лото-Маркету», поліцейські знайшли та вилучили 14 комп'ютерів у повній збірці, які використовували для заняття гральним бізнесом. Діяльність нелегального закладу припинена. Вилучену комп’ютерну техніку направили на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Досудове слідство триває.

Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією з приводу функціонування гральних закладів на території Васильківщини, повідомляйте поліцейських особисто або зателефонувавши на спецлінію «102». Конфіденційність гарантуємо.

васильков

РолсМайбах Х 1545

17 листопада 2019 17:49
Их на каждом шагу и по всему городу полным полно
васильков

РолсМайбах Х 1545

20 листопада 2019 13:48
Враньё ! Работают ! Заходите на проиграть !!!)))