РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ РЕЙД ТОНКОЮ КРИГОЮ

Щойно водойми скувало кригою, одразу активізувались відпочиваючі та любителі підлідного лову. Тож аби не трапилося біди працівники Васильківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області вирушають до водойм, щоб застерегти рибалок та жителів району від необдуманих вчинків та нагадати правила безпеки на льоду.

Так, 20 листопада 2018 року рятувальники здійснили рейд по річці Стугна в м.Васильків. В ході рейду рятувальники нагадали громадянам основні правила безпечної риболовлі, розповіли як перевірити міцність і товщину льоду за кольором чи з допомогою підручних засобів і як цього робити категорично не можна. Також працівники ДСНС розповіли відпочиваючим на льоду правила порятунку людини яка провалилася під кригу та нагадали за яким номером потрібно телефонувати якщо все таки трапилася біда.

Впродовж рейду рятувальники закликали громадян дотримуватися правил безпеки та у разі недостатньої товщини льоду не випробовувати долю й не виходити на кригу взагалі. На останок кожному вручили застерігаючі листівки й пам`ятки. Також профілактичні листівки було розміщенно на інформаційних стендах.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com