В Василькові пройшли урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

15 лютого 2019 року у місті Василькові відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану з покладанням квітів до пам’ятника загиблим в Афганістані. Саме пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів нашого міста. 

Вшанувати пам’ять тих, хто воював на чужій землі прийшли керівництво міста, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, ветеранських організацій та громадськості. Із побажаннями добра і здоров’я, мирного неба звернувся до присутніх Васильківський міський голова Володимир Сабадаш: «Тридцята річниця – важлива подія в житті усіх, хто був причетний.

Шановні наші ветерани – афганці, Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем. Згадаємо сьогодні нашого вірного друга, колегу, голову Васильківської міської організації Всеукраїнської спілки воїнів Афганістану Меліхова Віктора Гавриловича, який готувався до цього дня, але передчасно пішов з життя. Царство Небесне йому, усім загиблим і померлим. Давайте хвилиною мовчання вшануємо пам´ять усіх, хто не дожив до цього дня». 


За хоробрість і відвагу, високу громадянську відповідальність, чесне й сумлінне виконання військової присяги воїни-інтернаціоналісти, рідні загиблих та зниклих безвісти були відзначені пам´ятними медалями та грамотами Васильківської міської ради. 
Святковий настрій усім присутнім подарували вихованці вокальних колективів міста та аматори міського Будинку культури.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com