Замах на Мосійчука: чотири людини постраждали і одна померла

васильков 1 597 |
26-10-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

На народного депутата України Ігоря Мосійчука скоїли замах, коли він виходив з телеканалу Еспрессо. Про це повідомили в прес-службі нардепа.
"На виході з телеканалу Еспрессо, коли він виходив з будівлі, стався спрямований вибух. Ігор Мосійчук поранений, зараз його везуть в лікарню", - йдеться в повідомленні.




Тим часом, прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик розповіла, що в результаті вибуху автомобіля в Солом'янському районі постраждали двоє людей. Їх відвезли в лікарню з важкими травмами. Крім того, вибух повністю знищив два автомобілі, ще два, що стояли поруч, отримали незначні пошкодження.

Блищик також повідомила, що інцидент стався о 22:05.



На місце події виїхали всі профільні служби.

Свідки стверджують, що вибуховою хвилею вибило вікна у будинках, що розташовані поруч.Перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко повідомив журналістам, що в результаті вибуху, який пролунав увечері 25 жовтня, крім народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука постраждали ще троє людей і одна померла, передає УНІАН.


"Серед постраждалих народний депутат Ігор Мосійчук, співробітник патрульно-постової служби полку особливого призначення, політолог Віталій Бала, жінка, яка проходила повз, і співробітник міської поліції, що працює в юридичному відділі", - інформував він.


Зараз розслідування проводиться відповідно до статті 258 КК України, склад злочину якої включає замах на життя державного діяча.

Кононенко також уточнив, що вибуховий пристрій був закладений в моторолері, припаркованому біля приміщення телеканалу і зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

[media=https://www.youtube.com/watch?v=J8rUBj3nlhg]

васильков

followme12

16 листопада 2017 19:45
Всі бачили як він собі лице прикрив перед вибухом!!??