Чудесні дарунки для громад

васильков 2 401 |
29-12-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

28 грудня у смт Калинівка Васильківського району Ігор Кононенко приїхав прямо з головної ялинки країни у палаці Україна. Адже він привіз на неї 60 дітей з пристоличних районів. Тим часом у Калинівці відбулася інша, не менш значуща подія, важлива не тільки для місцевої школи, але й для всієї громади.



Доки школярі та жителі збиралися на стадіоні ЗОШ №2, народний депутат Кононенко зайшов в унікальну місцеву бібліотеку. Ігор Віталійович і сам любить читати і, як батько трьох дітей, що нещодавно були підлітками, добре знається на книжках, які подобаються школярам. То ж він особисто завітав у сучасну бібліотеку, перероблену зі старої котельні. Кононенко підтримує такі проекти розвитку громади, тому приніс у дарунок цій бібліотеці цікаві книжки.


Потім розпочалися події, які жителі Калинівки порівняли з новорічним чудом. Адже капітально відремонтований багатофункціональний спортивний майданчик біля ЗОШ №2 став подарунком для всієї громади селища. Ним будуть користуватися учні школи та всі бажаючі вести здоровий спосіб життя. А завдяки субвенції 0,5 млн. грн., яку допоміг отримати Кононенко, сучасно обладнаний майданчик набув якості повноцінного стадіону.


Ще одним подарунком громадам Калинівки та найближчих сіл став новенький комфортабельний та супербезпечний шкільний автобус. Тепер батьки із сіл  Варовичі, Данилівка, Кожухівка зможуть відправляти діток до школи зі спокійною душею.


Чекали на Ігоря Кононенка на святі і у селищі Грибінка. Адже місцеві жителі знають, саме він домігся виділення субвенції у 1,25 млн. грн.  на капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчику Гребінківської гімназії. Ото ж на зустріч з народним депутатом зібрались і школярі, і дорослі. І не дарма, адже окрім стадіону Кононенко підготував ще один подарунок: комфортабельний шкільний автобус.


Тепер відома в районі Гребінківська гімназія стає доступнішою для діток з навколишніх територій. Поки жителі громад смт Грибінки освоювали стадіон та автобус, Ігор Кононенко із знанням справи оглянув будівельний майданчик. Будівля гімназії наразі переживає капітальний ремонт.

Зі знанням справи Ігор Віталійович обійшов будинок, проконтролював якість робіт та викликав до себе підрядника. Після короткої ділової розмови підрядник пообіцяв закінчити ремонт гімназії до березня 2018 року. Кононенко пообіцяв перевірити. А ми слідуватимемо за тим, як розгортатимуться події.