ДЗВІНКО ЛУНАВ ДИТЯЧИЙ СМІХ У МІСТІ ВАСИЛЬКОВІ

васильков 1 520 |
1-06-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

1 червня увесь світ святкує Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків. Це особливий день не тільки для маленьких васильківців, але й для усіх дорослих, які живуть та працюють заради щасливого майбутнього своїх дітей. Вже з самого ранку у місті Василькові розпочалися заходи.



Діти залюбки співали і танцювали разом з маленькими артистами міського Будинку культури, школи мистецтв та Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості, змагались у цікавих конкурсах та проявляли свою творчість у малюнках, разом з майстринями робили цікаві вироби, відвідали дитячі атракціони. Наприкінці свята усі діти отримали смачне морозиво.


Васильківський міський голова Володимир Сабадаш відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Здоров”я” Васильківської міської ради. Батьки розповіли про свої проблеми, бо вони є в кожній родині, які виховують дітей з особливими потребами та подякували міській владі, директору Центру Ірині Мартиненко за постійну турботу, увагу до них. Діти з дитячою щирістю читали вірші для присутніх, а потім пригостили усіх смачним тортом.


Бажаємо усім дітям і батькам міцного здоров”я, родинного затишку, мирного неба та щасливого майбутнього!