22 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні 22 червня 2017 року у місті Василькові біля Меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятника Невідомому Солдату і пам’ятних плит загиблих васильківців.


Щороку в цей день український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Сьогодні вже мало залишилося в живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

Учасники мітингу схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни. Настоятель УПЦ КП Свято-Володимирського Храму  Володимир Ільницький провів заупокійний молебень в пам’ять загиблих у роки Другої світової війни.


Голова Васильківської організації ветеранів Агєєв О.В., звертаючись до присутніх, зазначив: «Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв Перемогу в цій жахливій війні. Слава їм, вічна і світла пам’ять!»

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com