На Васильківщині ще двоє підтверджених випадків COVID-19

васильков 5 792 |
31-03-2020 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

31 березня головний лікар Васильківської ЦРЛ Лідія Пацало підтвердила, що на Васильківщині зареєстровано ще два випадки COVID-19.



Під час засідання міськрайонного оперативного штабу протидії COVID-19 Лідія Пацало повідомила, що один випадок зафіксовано у смт Глеваха. Хвора дитина наразі перебуває на лікуванні в одній з клінік поза межами Васильківського району. Другий випадок стався у селі Іванковичі. Там сім’я, яка знаходиться на ізоляції. Хворому пацієнту діагноз підтвердили в лікарні Києва. Наразі він проходить курс лікування.

Зверніть увагу, що з 31 березня доступ на територію поліклінічного відділення Васильківської ЦРЛ буде обмеженим. Працюватиме кабінет інфекційного контролю (№109), де пацієнтів прийматимуть ургентні сімейні лікарі. Кабінет має окремий вхід. Такі заходи запроваджені задля того, щоб убезпечити пацієнтів, які відвідують вузьких спеціалістів у поліклініці.

Також згідно з розпорядженням обласного Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської області Васильківським центром первинної медико-санітарної допомоги організована мобільна первинна бригада для швидкого реагування для експрес-діагностики пацієнтів, що підозрюються на захворювання COVID-19, повідомляє Васильківська районна рада.