Мандруй Україною: в компанії Sixt розказали спосіб комфортної подорожі

васильков 446 |
10-11-2020 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Під час карантину українці розділились на два табори: тих, хто засмутився від неможливості подорожувати за кордон, і тих, хто вирішив скористатись нагодою і більше дізнатись про рідну країну.

Під постами з фото з подорожей почав з’являтись тег #мандруй_україною, під яким наші співвітчизники діляться враженнями від відвіданих місць. В компанії Sixt розповіли, як подорожувати Україною з комфортом на орендованому авто.

Куди поїхати

В Україні є безліч цікавих місць, які притягують своєю красою туристів з інших країн. В одній лише столиці можна провести тиждень, і все одно не вистачить часу, щоб відвідати всі парки, храми, музеї, історичні пам’ятки та арт-простори.

В Києві до першої п’ятірки місць для паломництва туристів входять:

  • Києво-Печерська лавра;
  • етнічний музей під відкритим небом «Пирогово»;
  • ботанічний сад імені Гришка;
  • Андріївський узвіз;
  • оглядовий майданчик з пам'ятника Батьківщина-мати, з якого відкриваються краєвиди на весь Київ з висоти пташиного польоту.

І це далеко не повний перелік всього, що варто уваги, якщо ви гість столиці.

При цьому є багато мальовничих місць і за межами столиці:

  • Київське море;
  • парки Ірпеня, який знаходиться в 20 км від столиці;
  • «Добропарк»;
  • етнічний комплекс «Українське село».

Відпочинок можна вибрати на будь-який смак: як розважально-пізнавальний, так і просто знайти гарне місце для релаксу.

Як дістатись

Під час карантину відчувається не лише брак можливості виїхати за кордон, а й дається взнаки обмеження руху громадського міжміського транспорту. На допомогу приходить послуга оренди автомобіля — послуга, яка доволі популярна в Європі, адже громадський транспорт там коштує дуже дорого.

Оренда авто для поїздки — це не лише комфорт і свобода пересування, це й безпека, адже подорож можна планувати з мінімальною кількістю контактів з іншими людьми. Наприклад, якщо ваша мета відвідати Київ і околиці, то можна скористатись послугою оренда авто в Києві на www.sixt.ua.

В автопарку SIXT можна вибрати авто під будь-який вид подорожи — тут доступні автомобілі від малолітражек до позашляховиків. При цьому всі автомобілі не старші за 2 роки або мають пробіг не більше 100 тисяч кілометрів, а перед кожною подорожжю вони проходять повний технічний огляд.

У компанії працює зручний цілодобовий асистанс у режимі 24/7. Якщо в дорозі авто зламається, можна розраховувати на заміну авто в тому місці, де відбулась поломка. Нове авто підгонять співробітники компанії.

Сама процедура оренди займає не більше 20 хвилин, при цьому взяти і повернути авто можна у будь-який зручний час та день, в тому числі у вихідний або святковий день. За побажанням клієнта компанія облаштує авто дитячим кріслом та навігатором. Також є можливість додати права на керування автомобілем другій особі, крім особи, з якою укладається договір про оренду.

Таким чином, мандрувати стало набагато легше — потрібно просто обрати місце, куди хочете дістатися, взяти авто в оренду і насолоджуватися подорожжю у вузькому колі сім'ї та близьких друзів.