Промислові витяжки та інше обладнання для їдальні

васильков 3 |
1-02-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

При організації ресторанної кухні, харчоблоку в кафе або їдальні перед власником постає завдання евакуації з приміщення нагрітих продуктів приготування їжі. Для цього створені промислові витяжки, розраховані на важкі умови експлуатації і високу потужність вентиляційної системи. Також для ресторану та інших закладів громадського харчування знадобиться професійне обладнання для їдальні, яке в Україні проектує і виготовляє компанія DSTO.

Витяжки промислові (Україна)

Комфорт персоналу і відвідувачів закладу харчової промисловості залежить від багатьох факторів, включно з якістю повітря у виробничих приміщеннях і торгівельній залі. Оскільки при приготуванні страв в більшості випадків здійснюється теплова обробка сировини, то протягом робочого дня в кухні утворюється велика кількість повітря з продуктами горіння палива, водяною парою, частинками жиру та ароматичними речовинами. Потрапляючи у бенкетну залу, таке повітря псує враження від ресторану, тому над тепловим обладнанням зазвичай розміщується професійна витяжка на кухню, що підбирається з урахуванням розмірів плити і запасом на 10 см з кожного боку.

Такі вироби виготовляються з нержавіючої сталі, яка забезпечує довговічність конструкції витяжної парасолі і її стійкість до дії пари, вологи, термічних навантажень. Залежно від конструкції витяжка з нержавійки має наступні особливості:

  • острівне (кріпиться під стелю посеред приміщення) чи пристінне розміщення;

  • піддашкову чи купольну конструкцію парасолі;

  • відсутність чи наявність знімного металевого жировловлювача для очищення повітря від частинок жиру;

  • довжину до 2950 мм і ширину до 1600 мм.

Для виробництва професійної витяжної парасольки може використовуватись нержавійка (дорожче) або її комбінація з оцинкованою сталлю (дешевше). Попри більшу вартість, устаткування з нержавіючої сталі є вигіднішим, тому що слугує довше, не піддається корозії та зберігає первинні естетичні характеристики протягом всього терміну експлуатації, що важливо для ресторанного бізнесу. Для таких закладів ДСТО виготовляє не тільки професійні витяжки, але й інше обладнання для їдальні з нержавійки. Компанія має великий запас відповідного устаткування на складах (Київ, Харків), тому може швидко організувати доставку виробів по всій Україні (Львів, Одеса, Запоріжжя тощо). Також виробник виготовляє техніку на замовлення, що дає можливість отримати обладнання, ідеально пристосоване до особливостей вашого бізнесу.

Обладнання для їдальні в Києві

Робота закладів громадського харчування потребує широкого спектру технологічних операцій, починаючи від приймання та обробки сировини і закінчуючи роздаванням страв клієнтові та миттям брудного посуду. При цьому ефективність всіх процесів можна підвищити за рахунок автоматизації та використання спеціалізованого устаткування. Для цієї цілі можна купити обладнання для їдальні:

  • теплове (печі, пароконвектомати, шафи, теплові столи);

  • холодильне (холодильники, морозильники, вітрини з охолодженням);

  • технологічне (овочерізки, картоплечистки, м’ясорубки, мийки);

  • нейтральне (витяжка професійна, стелажі для харчів та інвентаря, виробничі столи);

  • спеціалізовані модульні лінії роздачі страв для закладів самообслуговування.

Скільки коштує таке устаткування, залежить від його виду, металоємності, марки сталі та інших факторів. При купівлі устаткування у безпосереднього виробника ціна на обладнання для їдальні буде найвигіднішою, а вибір моделей — найбільшим. Таке обладнання для їдальні можна замовити з швидкою доставкою в Дніпро, Вінницю, Чернівці та будь-яке інше місто країни.