Пункт приема металлолома в г. Васильков

васильков 1 057 |
8-02-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Старі металоконструкції займають багато місця в коморах і на балконі. У більшості випадків ними ніхто не користується, і вони починають покриватися іржею. Замість цього, можна здати вторсировину, щоб отримати фінансову винагороду, а також звільнити місце для більш важливих речей. Компанія Metallic здійснює прийом металобрухту в Василькові.

Це ж стосується і списаного виробничого обладнання, і труб. Старі конструкції піддаються переробці, щоб з них виготовили нові побутові та промислові вироби. Чим більше вторсировини здають, тим менше піддається забрудненню довкілля.

Переваги нашої компанії:

• приймаємо кольоровий і чермета за найвигіднішими цінами;
• найвища ціна за кілограм брухту;
• співробітники самостійно сортують і розбирають металоконструкції, також у нас є вивезення металллома.

У нашому пункті прийому ви зможете здати металоконструкції з кольорового і чорного металу за найвигіднішими цінами. Ми приймаємо застарілі побутові предмети (ванни, броньовані двері), а також промислові верстати, металеві труби, стружку і акумулятори.

Ми приймаємо як застарілі побутові конструкції, так і неробочий обладнання. Наші співробітники зроблять професійний огляд вторсировини і оцінять його стан. Лом, покритий іржею або має різні домішки, оцінюється дешевше. Зважування відбувається на точних еталонних вагах.

Після завершення процедури вам назвуть суму грошової винагороди. Наша компанія працює цілком легально. Всі наші клієнти отримують на руки документацію, що підтверджує законність угоди. Ми несемо відповідальність за нашу роботу, тому співпрацювати з нами не тільки фінансово вигідно, а й безпечно.