Корпоративний мерч: заказ в надійній агенції

васильков 9 |
25-08-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Багато підприємств обирають друк на мерчі для розвитку корпоративного бренду, підвищення клієнтської лояльності. Компанія Brandme пропонує індивідуальний підхід, який допоможе створити унікальну продукцію, що відображатиме цінності та місію бізнесу замовника. Замовляючи вироби з унікальним дизайном, можна виділитися на тлі конкурентів, наголосити на унікальності компанії. Індивідуальні логотипи, фарби та дизайн – все це допоможе передати компанії-замовниці її позицію.

Для того щоб зробити бренд замовника більш впізнаваним, в Brandme ретельно аналізують його бізнес і створюють неповторні зразки продукції. Доступні для ознайомлення приклади робіт, створених командою агенції. Побачити їх можна на офіційному сайті компанії. Можна скачати й повний каталог з цінами та розмірним рядом.

Що пропонує агенція?

Brandme – це команда професіоналів, яка спеціалізується на створенні унікальних брендованих товарів на замовлення. Фахівці створять колекцію, яка повністю відобразить бачення та цінності компанії-замовника та обов'язково сподобається її ЦА.

Компанія має широкий спектр можливостей у виробництві, що дозволяє їй швидко виконувати великі партії продукції оптом, не втрачаючи при цьому якості. В агенції дотримуються високих стандартів якості, здійснюють ретельний контроль на кожному етапі виробництва.

Навіщо мерч необхідний компаніям

Клієнти купують брендовані товари та використовують їх у повсякденному житті, тим самим рекламуючи бізнес компанії іншим потенційним покупцям. Завдяки цьому компанія заробляє на мерчі двічі:

  • у момент продажу;
  • накопиченим ефектом.

Мерч створює додаткові точки дотику з клієнтом. Найпростіший приклад. Співробітник вирушив на прогулянку у фірмовій футболці. Його побачили потенційні клієнти компанії, помітили її лого, перейшли на сайт, щось купили. Або просто вкотре згадали, що про діяльність компанії.  

Мерч формує корпоративний дух. Використання мерча згуртовує. Коли співробітники приходять на корпоратив чи конференцію, одягнені по різному – це одна річ. Інша справа, коли всі одягають фірмові футболки чи худі виглядають як команда.

Мерч збільшує впізнаваність бренду та лояльність клієнтів. Чим частіше і довше люди бачать брендовані товари, тим краще запам'ятовують компанію. Це означає, що в разі потреби за інших рівних вони прийдуть в цю компанію за новим товаром чи послугою.

В цілому мерч приносить додатковий дохід. Якщо він продається, брендовані товари стають додатковим джерелом прибутку. Нехай гроші невеликі, але він здатний покрити витрати на виробництво, одночасно вирішуючи інші завдання.