ТОП 5 новобудов Києва економ класу

васильков 1 007 |
20-01-2021 |
новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Попит на нерухомість у столиці України завжди залишається високим. Київ є найбільшим містом країни, де постійно активно розвивається багато бізнес-сфер. Тут безліч IT-компаній, підприємств, кафе, ресторанів та можливостей для заробітку грошей. От чому багато українців із задоволенням переїжджають у мегаполіс, а згодом купують власне житло.

Мешканці найближчих до столиці населених пунктів теж вкладають грошові кошти в перспективну столичну нерухомість. Якщо ви шукаєте новобудови Києва для покупки, ознайомтеся зі списком житлових комплексів нижче.

  • ЖК «Вудсторія» (Нова Дарниця, від 17 000 грн за 1 м2)

Проект складається з 6 багатоквартирних будинків, що будуються в безпосередній близькості до парку партизанської слави. Внаслідок цього власникам завжди доступна прилегла інфраструктура, а з вікон багатьох варіантів відкривається чудовий краєвид. Крім того, об'єкти здаються в експлуатацію з ремонтом, підключеним централізованим опаленням та утепленням зовнішніх стін.

На вибір покупців доступні різні планування жилплощі розміром від 29 до 102 метрів квадратних. Ще у подвір’ї обладнають гостьовий паркінг, власний дитсадок та спортшколу.

  • ЖК «Медовий» (Олександрівська Слобідка, від 19 800 грн 1 м2)

Забудовник побудує на території 3 новобудови по 26 поверхів. Висотні будівлі отримають яскравий дизайн у чорно-жовтій колірній гамі, відкрите подвір’я, одно- та дворівневі квартири. Перевагою комплексу стане продумане планування та просторі об'єкти. Тільки для однокімнатної нерухомості забудовник пропонує 18 ергономічних планувань. Інвесторам точно буде з чого вибрати! Також поблизу будинків є зручна транспортна розв'язка, немає шкідливих виробництв або шуму завантажених вулиць. Для захисту від шуму ззовні на вікнах встановлені надійні склопакети та є утеплення.

  • ЖК Navigator (Куренівка, від 17 500 грн 1 м2)

Navigator – це концептуальна забудова в Оболонському районі столиці, яка приваблює покупців низькою вартістю. Девелопер пропонує покупцю нерухомість з виконаним ремонтом, а також підготовленим подвір’ям. На території є гостьове паркування, широкі пішохідні зони, кілька ігрових та спортивних майданчиків, авторський ландшафтний дизайн. Хоча об'єкт належить до класу економ, у периметрі встановлена система спостереження та є охорона. На закриту територію не проникнуть сторонні.

  • ЖК «Сирецький парк» (Сирець, від 25 850 грн за 1 м2)

Багатоквартирний комплекс підійде тим, кому важливий зовнішній вигляд фасаду та хочеться самостійно зробити оздоблення приміщення. Нерухомість продається в стані під ремонт, представлена варіантами з 1-4 кімнатами та дворівневим житлом. Площа квартир варіюється від 36 до 158 метрів. Водночас всередині монтується система індивідуального опалення, підведені комунікації та виконане зовнішнє утеплення. Подвір’я «Сирецького парку» відкрите для всіх, а для паркування особистого транспорту мешканці можуть використовувати як гостьовий, так і підземний паркінг.

  • ЖК Forest (Лісовий, від 22 500 грн за 1 м2)

Ця новобудова ідеально підійде родинам з маленькими дітьми та школярами. У кроковій доступності від багатоповерхівки розташувалася спортивна школа та гімназія, кілька дитячих садків та ЗОШ. Також навколо висаджені безліч клумб, газонів та дерев. Тут приємно гуляти всією родиною та створена чудова інфраструктура для малят. Батькам не доведеться витрачати час даремно, щоб відвести дитину на навчання або знайти місце для сімейного відпочинку.