Для чого потрібне попереднє тестування на знання мови

васильков 113 |
14-12-2022 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Бажаєте вивчити англійську мову, але не можете наважитись зробити перші кроки? Багатьох зазвичай зупиняє невпевненість  у власних силах і вони ладні здатися, навіть не спробувавши. Щодня сотні людей починають свої перші персональні навчання задля отримання омріяної посади, плануючи подальший вступ до закордонного університету чи коледжу або плануючи мандрівку світом. Проте опанування мовою міжнародного спілкування не здаватиметься вам  таким складним, якщо обрати для свого навчання професійну та компетентну команду фахівців , таку, яка натхненно працює в Першому Кембриджському освітньому центрі. Перш ніж розпочати навчання , вам не завадить розуміти, на який базовий рівень ви можете розраховувати. Зрозуміло, що початківці та просунуті знавці мови потребуватимуть різних знань. 

Для обрання оптимальної методики навчання слухачам зазвичай пропонується пройти тест на визначення рівня англійської мови, щоб на підставі його результатів тренери змогли запропонувати результативну програму яка відповідає рівню знань абітурієнта. Це дуже зручно, тому що вимагає мінімум зусиль:

  • проста реєстрація на платформі;
  • перевірка в режимі онлайн; 
  • ознайомлення з результатами тесту одразу після заповнення;
  • опціонально тестуються навички мовлення та письма;
  • доступний зворотний зв'язок.  

Тестування визначення рівня знань мови розроблене для слухачів різного віку з урахуванням персональних запитів. За результатами тестової перевірки знань можна обрати індивідуальну освітню траєкторію, щоб подальше навчання було продуктивним та не складним. 

Школа англійської мови Cambridge UA  пропонує різнорівневі програми навчання  для дітей віком від 10 до 17 років, що виходять за межі шкільного курсу. З дітьми працюють викладачі, що мають відповідний досвід роботи. Молодші діти можуть пройти перевірку знань згідно свого віку за індивідуальною формою. Для її створення зверніться до фахівців центру за вказаними контактами.

Групи для дорослих формуються в залежності від поточного рівня володіння мовою та потреб слухачів. Це може бути як розмовна програма, так і курс для ділового спілкування чи професійний рівень. Щоб отримати максимально корисну програму для себе, уточнюйте не лише свій наявний рівень, а й очікувані результати.  

Підготовка до тестів FCE, CAE або CPE як правило вимагає окремої перевірки та навчання, тому вони доступні за персональним запитом.