Ефективна підготовка до ЗНО з математики: корисні поради від «На Урок»

васильков 679 |
15-09-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Підготовка до ЗНО з математики чимось нагадує підготовку спортсмена до важливих змагань. І це дійсно так! Адже від результатів тестування залежать майбутні професійні успіхи школяра. Як готуватися? Відповідь у статті.

Як підготуватися до ЗНО з математики?

Експерти онлайн-школи «На Урок» поділилися порадами, як вдало скласти тестування та вступити до університету свої мрії. 

Готуйтеся заздалегідь. Існує думка, що для якісної підготовки до ЗНО з математики вистачить останнього року навчання в школі. Але це не так. Для ефективного опанування «цариці наук» необхідно набагато більше часу, оптимально – 2 роки. Тож варто розпочинати готуватися якомога раніше.  

Складіть план підготовки. Дуже важливо займатися систематично, але при цьому слід дотримуватися балансу у навчанні. Складіть календарний план, розбирайте кожну тему та розв’язуйте якомога більше завдань. Головний принцип – спочатку вирішуйте легке, а потім складне.

Поставте мету. Проаналізуйте ВНЗ та спеціальності, куди ви хочете вступити, подивиться прохідні бали минулих років. Завдяки цьому ви можете зрозуміти, якого рівня знань ви маєте досягти. 

Тренуйтеся працювати з годинником. Дотримання часу – одна з головних вимог складання ЗНО. Складайте тести та фіксуйте, скільки часу йде на розв'язання кожного завдання. Це дозволить краще орієнтуватися у часі та уникнути паніки на іспиті. 

Який вид підготовки до ЗНО обрати?

Якщо самостійної та шкільної підготовки недостатньо, можна скористатися послугами репетитора чи записатися на офлайн-курси. Ці варіанти підготовки дійсно мають ефект та певні переваги. 

А можна отримувати якісні знання незалежно від територіальної доступності та часу! Онлайн-курси – це чудова можливість готуватися до ЗНО у зручному режимі та за власним графіком. Завітайте до онлайн-школи «На Урок» і ви в цьому впевнитися!

Підготовка до ЗНО з математики в онлайн-школі «На Урок»

Підготовка до ЗНО з математики разом з «На Урок» – це цікаво та комфортно! На онлайн-курсі ви опануєте найскладніші теми алгебри та геометрії, дізнаєтеся найшвидші способи розв'язання завдань. Теорія пояснюється простою та зрозумілою мовою, що сприяє кращому засвоєнню та не викликає інформаційного перевантаження. А гейміфікація навчання та інтерактивні завдання дозволять зрозуміти математику навіть тим, хто починає нервувати, ледве прочитавши умову задачі. Усі заняття доступні у запису, а матеріали завжди відкриті для перегляду. А ще професійні викладачі розкриють маленькі секрети, які дозволять заощадити час та отримати максимальний бал на іспиті. 

Отримати високий результат ЗНО з математики – цілком реально! І в цьому допоможуть ваша впевненість у власних силах, наполегливість та якісна підготовка!