Переваги та особливості приготування натуральної піци

васильков 10 |
14-05-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Існує досить багато популярних у всьому світі страв, але на звання справді інтернаціональної їжі, без сумніву, заслуговує саме піца. Тонкий коржик із різними топінгами, ніжним соусом і сиром, що тягнеться, вирізняється одночасною простотою і насиченим смаком. У піци є справді багато переваг, що й пояснює таку її популярність.


Основні причини поширеності страви


Головна перевага піци - це її чудовий смак. Така їжа точно сподобається всім, адже в ній комбінується ароматна начинка, хрустка скоринка і різні соуси. До інших плюсів страви можна віднести:
- Швидкість приготування. Робиться все досить просто. Тонкі коржі будуть готові вже за 15-20 хвилин у духовці, що робить цю їжу оптимальним варіантом, коли хочеться перекусити тут і зараз.
- Величезна різноманітність. Існують тисячі рецептів такої страви. М'ясна, вегетаріанська, пісна і навіть солодка - кожен підбере варіант до душі. На сайті Monopizza ви знайдете всі найпопулярніші рецепти піци, тож зможете потішити себе та близьких улюбленим смаколиком.
- Хороші поживні властивості. Така страва відрізняється непоганою збалансованістю. У ній багато білків і корисних жирів. Навіть 1-2 шматочків вистачить, щоб надовго втамувати голод. А якщо правильно все приготувати, то піца вийде не такою вже й калорійною, що дасть змогу без проблем вписати її в добовий раціон. 
Крім того, піца легко ділиться на кілька порцій. Якщо ви шукаєте страву на велику компанію, кращої їжі годі й шукати!



Як готується страва


Процес приготування можна розділити на кілька етапів:
- Тісто. Просіюємо 300 г борошна, додаємо дрібку солі та цукру. Сухі дріжджі розчиняємо в теплій (але не гарячій) воді, додаємо 2 столові ложки оливкової олії. Підсипаємо борошно, поки не отримаємо еластичну масу. Даємо готовому тісту настоятися близько години. 
- Підготовка топінгів. Як начинку можуть використовуватися будь-які інгредієнти, включно з м'ясом, оливками, ковбасою, грибами, кукурудзою тощо. Змащуємо готовий корж улюбленим соусом, викладаємо топінги, а зверху все щедро посипаємо сиром. Через 20 хвилин за 220-250 градусів усе буде готово.


Де замовити натуральну піцу в Бучі


Але щоб насолодитися смачною та якісно приготованою піцою, необов'язково робити все самому. Також ви можете замовити улюблену страву в перевіреному ресторані. Перейшовши на сторінку https://bucha.monopizza.com.ua/, жителі Бучі знайдуть широкий вибір смачної піци від топових піцайоло столиці. Також клієнти мережі ресторанів Monopizza можуть розраховувати на:
- швидку доставку в будь-яку точку Бучі;
- безліч акцій і знижок;
- піцу з бездріжджового борошна на натуральній заквасці без домішок;
- можливість оплати кур'єру.
Зв'яжіться з менеджером Monopizza телефоном або оформіть замовлення через додаток, і вже скоро піца з улюбленими топінгами буде на вашому столі!