Три речі, за які ми полюбляємо піцу

васильков 6 |
31-01-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Важко знайти людину, яка не любить піцу. Ця проста, італійська страва приваблює кожного. Вона подобається і любителям вишуканих страв, і цінителям сильних, яскравих ароматів. Піца підходить для романтичної вечері, вечірки з друзями або вечора перед телевізором. Переходьте на сайт https://la.ua/striy/, та замовляйте найкращу піцу у Стрию, а доки ви її чекаєте, дізнайтеся відповіді на головні питання про піцу. У чому секрет цього незвичайного дріжджового пирога та чому ми так любимо піцу? Ось три важливі причини.

 Піца є універсальною стравою

 З товстим або тонким тістом, з томатним соусом або з оливковою олією, в ресторані з келихом вина або в коробці на винос у компанії з газованим напоєм. Піца універсальна, і це її головна перевага. Вона сподобається кожному і в будь-якій ситуації. Основні інгредієнти піци — це: тісто, томатний соус, сир.

Це ідеальна композиція, яку, однак, можна урізноманітнити різними добавками. Дехто віддає перевагу оригінальній італійській піці з невеликою кількістю яскравих доповнень, інші їдять її, як американці, — з подвійним сиром, шинкою, грибами та безліччю інших кулінарних шедеврів. Перевагою піци є те, що кожен може їсти так, як він хоче і саме за це її й люблять.

 

Піца дешева

 Це блискучий спосіб швидко, недорого і смачно поїсти. Італійська кухня, з якої походить піца, славиться своєю простотою і створенням смачних страв із недорогих і легкодоступних продуктів. Піцу було створено саме з думкою про ці принципи — тому сьогодні ми можемо насолоджуватися нею навіть у тому разі, коли маємо невеликий бюджет. Наприклад, дуже вигідно ви можете замовити піцу в піцерії La П'єц з безплатним доставлянням додому.

І тут варто згадати також про ще одну перевагу піци — навіть замовлена на винос піца завжди буде смачною. Якщо у вас поганий день або у вихідні ви просто не маєте бажання вилазити з ліжка та знімати піжаму, достатньо зателефонувати до піцерії La П'єц, і за кілька хвилин ви вже можете насолоджуватися смачною їжею.

 

Піца може бути корисною

 На тлі іншої швидкоїжі піца є напрочуд корисною. Звісно, не кожна — піца на товстому тісті в американській версії має багато калорій. Проте справжня італійська піца на тонкому тісті, з соусом, зробленим зі свіжих помідорів і грамотно підібраними інгредієнтами — такими, як шпинат, лосось, свіжі помідори, оливки чи ніжне м'ясо курки, звісно, не зашкодять вашому здоров'ю. Тож варто іноді нею ласувати. Це делікатес, який ви можете собі дозволити без докорів сумління, навіть якщо ви дбаєте про свою фігуру.

Піца — це національне надбання Італії, від якого божеволіє весь світ. Страва стала настільки популярною, що навіть було проголошено Міжнародний день піци. Відзначають його 9 лютого. Тож не забудьте відсвяткувати його як треба із найкращою піцою на дровах від піцерії La П'єц.