Онлайн школа в Україні: особливості та переваги

васильков 15 |
20-01-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Онлайн школа Planetaclub https://planetaclub.com.ua/onlayn-shkola надає послуги навчання дітям із 1 по 11 класи. Уроки проходять із використанням платформи Zoom. Дуже важливо, що при навчанні використовується покращена версія платформи, завдяки чому учні одного класу мають можливість залишатися підключеними до мережі, а викладачі завжди можуть змінюватися згідно з розкладом занять. Це онлайн школа з атестатом: після закінчення видається документ державного зразка, а в кінці кожного навчального року дитині надається табель успішності. 

Переваги такого навчання: 

• Вчитися можна будь-де, головне, щоб був стабільний Інтернет; 

• Усі неприємні обов'язки на кшталт лінійок, чергувань, миття дошки залишилися у минулому, дитина може зосередитися головному – навчанні; 

• Економія часу – дітям не потрібно витрачати час на дорогу зі школи. Звідси випливає і така перевага: безпека, адже дитина знаходиться вдома, їй нічого не загрожує; 

• Невпевнені у собі діти, які почуваються незатишно у колективі, отримують можливість розкрити свій потенціал. 

Звичайно, є у онлайн навчання і деякі недоліки. Найголовнішим із них є залежність від Інтернету. Якщо не буде зв'язку, приєднатися до уроку буде неможливо. Також від учнів потрібна наявність самодисципліни. Однак ці недоліки легко компенсуються величезною кількістю переваг. 

Особливості навчання в онлайн школі для дітей 

Для учнів організовано стандартний розклад, що нічим не відрізняється від звичайної офлайн школи. Навчальний день розпочинається о 9.00. В учнів молодших класів у середньому проходить 3-4 уроки щодня, а дітей 5-11 класів передбачено 5-7 уроків. Також кожен клас має у своєму складі 6 осіб максимум, завдяки чому викладач може приділити увагу кожному учневі. За бажанням батьків допускається індивідуальний екстерн. 

Навчання у дистанційній школі проходить по усім предметів, які передбачені державною програмою. Також кожен учень отримує електронні версії підручників. За бажанням батьків можливе замовлення друкованих підручників – вони будуть надіслані поштою після обговорення всіх витрат. 

Можливе навчання по таким предметам, як фізична культура, мистецтво, технології, основи здоров'я. З усіх цих предметів, окрім фізкультури, діти надсилають фотозвіти. За фізичною культурою учням пропонуються тести знання теорії, і навіть, за бажанням, можна надіслати відеозвіт виконаних фізичних вправ. 

Детальніше про школу 

Школа онлайн має офіційну ліцензію від партнерів «ЦДО Джерело». Також весь наш персонал висококваліфікований – у кожного вчителя не тільки є відповідна освіта, а й великий досвід роботи. Одним із важливих принципів школи є відмова від прийому на роботу студентів чи викладачів без досвіду. Завдяки цьому діти здобувають максимально якісну освіту. Вибравши онлайн школу Planetaclub, ви точно не залишитеся розчарованими. Преходьте за посиланням вище!