Найсвіжіші морепродукти з доставкою Києвом

васильков 78 |
21-12-2022 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Всі без виключення морепродукти – джерело білка, який швидко засвоюється організмом. У складі таких дарів моря також присутня достатня кількість жирних кислот, що покращують роботу мозку, запобігають онкологічним захворюванням. Якщо вам необхідні морепродукти Київ, то краще за все замовити їх в мережі супермаркетів Новус.

Покупцям зі столиці та передмістя доступна також доставка харчових продуктів. Вона коштує всього 50 гривень, а якщо чек на суму понад 1 тисячу гривень, то доставлення абсолютно безкоштовне.

В чому користь морепродуктів?

Крім жирних кислот та протеїнів, у складі є й інші корисні речовини. Серед них:

  • вітаміни А та Е;
  • вітаміни групи B;
  • йод;
  • калій;
  • залізо;
  • цинк;
  • магній тощо.

Краще за все розібратися з користю найпопулярніших морепродуктів, які купують жителі столиці.

Креветки та кальмари

Регулярне споживання креветок несе користь для роботи серця. Мікроелементи у складі креветок покращують роботу щитоподібної залози. Креветки покращують загальний обмін речовин. Навіть холестерин в цих продуктах не такий шкідливий, як у звичайному м’ясі, але зловживати ними не варто.

В кальмарах велика кількість протеїнів, мікроелементів та вітамінів. Саме тому кальмари корисні тим людям, які хочуть швидко набрати м’язову вагу. Крім того, за регулярного вживання нормалізується обмін речовин та робота ШКТ. Звісно, мова не йде про сушеного кальмара, в якому дуже багато солі та майже ніякої користі.

Мідії та восьминоги

Мідії – унікальний та недорогий морепродукт, що здатен поповнити запаси фосфору, цинку, марганцю, заліза. Всього в 100 грамах мідій міститься половина денної норми селену. Селен необхідний для того, щоб організм краще засвоював йод. Унікальність полягає в тому, що споживання мідій не несе очевидної шкоди.

М’ясо восьминога має не менше корисних речовин. Перш за все це цинк, який уповільнює старіння, добре впливає на стан зору. Велика кількість жирних кислот сприяє нормалізації рівня холестерину. Все це та багато іншого можна завжди придбати в супермаркетах Новус з доставкою Києвом.